search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 20:26
MENU CLOSE

Συνεχίζει να προκαλεί το στέλεχος της Λάτσιο: Εκτιμώ τον Μουσολίνι και τον Φράνκο

21.10.2021 19:38
lazio-faschist-new

Συνεχίζει να προκαλεί ο εκπαιδευτής του αετού της Λάτσιο παρά την απόλυσή του και παρά την προσπάθειά του να πείσει πως δεν είναι φασίστας.

Ο Χουάν Μπερναμπέ που έκανε ναζιστικό χαιρετισμό μετά το ματς με την Ίντερ και απολύθηκε με συνοπτικές διαδικασίες από τη Λάτσιο έσπευσε να δηλώσει χθες πως δεν είναι φασίστας. Αλλά μία μέρα μετά μάλλον ξέχασε τι είχε υποστηρίξει και επανήλθε με διθυραμβικά σχόλια για τους φασίστες Μουσολίνι και Φράνκο.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει γίνει όλο αυτό το χάος. Η Λάτσιο δεν έχει σχέση με όλα αυτά, είπα ξανά πως υποστηρίζω το κόμμα Vox στην Ισπανία, όπως πολλοί ακόμη άνθρωποι του ποδοσφαίρου και είμαι περήφανος γι αυτό.

Είναι αλήθεια ότι φώναξα το όνομα του Ντούτσε, εκτιμώ τον Μουσολίνι. Έκανε σπουδαία πράγματα για την Ιταλία, όπως έκανε ο Φρανσίσκο Φράνκο για την Ισπανία. Τους εκτιμώ αμφότερους και είμαι υπερήφανος γι’ αυτό», ανέφερε αρχικά και κατέληξε: «Δεν ήξερα ότι αυτός ο πανηγυρισμός έχει απαγορευτεί στην Ιταλία, αλλιώς δεν θα το είχα κάνει. Δεν ήθελα να δημιουργήσω προβλήματα στη Λάτσιο», δήλωσε.

Τι να πει κανείς; Μπορεί να μην τους θεωρεί ο ίδιος φασίστες. Πράγμα λογικό, αφού πρόκειται για ομοϊδεάτες του.

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: Ο Ερντογάν ζητά από τις ΗΠΑ επιστροφή 1,4 δισ. δολαρίων για τα F-35

Σοκ στη Βρετανία: Τσιμπάνε με βελόνα γυναίκες σε clubs, τις υπνωτίζουν και τις βιάζουν

Εμβόλια: Θα εγκριθεί το Sputnik V στην Ευρώπη;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 20:26