search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 11:02
MENU CLOSE

Νίκη Λυμπεράκη: «Ήταν θαύμα που έμεινα έγκυος – Δεν πρέπει να απογοητεύονται οι γυναίκες» (Video)

21.10.2021 14:27
niki-lymperaki-new

Για τις δύσκολες στιγμές που χρειάστηκε να διαχειριστεί on air, αλλά και για τη μητρότητα που ήρθε στη ζωή της χωρίς να το περιμένει μίλησε η Νίκη Λυμπεράκη.

Η δημοσιογράφος αποκαλύπτει ποια θέματα που απασχόλησαν τον τελευταίο καιρό την άγγιξαν περισσότερο, αλλά και με ποιον τρόπο η ίδια προσπαθεί να κρατά μια απόσταση συναισθηματικά, τη στιγμή που τα παρουσιάζει.

«Η πανδημία και η υπόθεση στα Γλυκά Νερά, είναι από τα θέματα που με άγγιξαν περισσότερο τον τελευταίο καιρό. Προσπαθώ από πριν να δω το βίντεο τόσες φορές ώστε να έχει φύγει η φόρτιση.

Δεν είναι σωστό εκ μέρους μου να είμαι φορτισμένη. Από την άλλη μπορεί να συμβεί στον αέρα κάτι που να σε αιφνιδιάσει. Κάποιες ειδήσεις δεν μπορείς να τις ελέγξεις» σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Ήταν θαύμα που έμεινα έγκυος»

Μεταξύ άλλων, η Νίκη Λυμπεράκη μίλησε για το πώς βιώνει τη μητρότητα, καθώς οι γιατροί της είχαν πει στα 33 της ότι πολύ δύσκολα θα αποκτούσε παιδί.

«Ήταν θαύμα που έμεινα έγκυος. Δεν πρέπει οι γυναίκες να απογοητεύονται. Οι γιατροί μου είχαν πει ότι είναι πολύ δυσκολο να κάνω παιδί. Είχα προετοιμαστεί για μια άλλη ζωή χωρίς παιδί και τελικά η ίδια η ζωή με εξέπληξε.

Είμαι υπέρ της υιοθεσίας. Μου φαίνεται μια αυτονόητη επιλογή για κάποιον που δεν μπορεί να κάνει παιδί, όταν βέβαια υπάρχουν και οι συνθήκες.

Σαν μαμά δεν ξέρω πως είμαι. Προσπαθώ αλλά έχω άγχος για να είμαι σωστή και το παιδί μου να είναι και αυτό σωστό, να σέβεται τους ανθρώπους, να είναι ελεύθερο, να αγαπά τις γυναίκες» ανέφερε.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός – Spoiler: Η Στέλλα ανακαλύπτει ότι η Αργυρώ και ο Αστέρης είναι ζευγάρι (Video)

Μπέττυ Μαγγίρα: Συντετριμμένη η παρουσιάστρια – «Ευχαριστώ όσους φρόντισαν τη μητέρα μου, είχε άνοια τα τελευταία 6-7 χρόνια» (video)

Open: Αρνητικό κλίμα στο κανάλι λόγω χαμηλών… τηλεθεάσεων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 11:02