search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:19
MENU CLOSE

Μπέττυ Μαγγίρα: Συντετριμμένη η παρουσιάστρια – «Ευχαριστώ όσους φρόντισαν τη μητέρα μου, είχε άνοια τα τελευταία 6-7 χρόνια» (video)

21.10.2021 12:06
maggira_betty

Εμφανώς συγκινημένη η Μπέττυ Μαγγίρα επέστρεψε στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα», μετά από μερικές μέρες απουσίας.

Η παρουσιάστρια που έχασε πριν λίγες ημέρες τη μητέρα της, κλαίγοντας ευχαρίστησε το OPEN για τη στάση του, τους συνεργάτες της, τον κόσμο για τα μηνύματα συμπαράστασης αλλά και όσους βοήθησαν τη μαμά της, που έπασχε από άνοια τα τελευταία χρόνια.

«Καλημέρα σας… Χαίρομαι κατ’ αρχάς που ξαναγύρισα. Νιώθω να ξαναρχίζω από την αρχή, να ξανακάνω μία επανεκκίνηση. Ο πρώτος αποχωρισμός από τη μάνα είναι όταν κόβουν τον ομφάλιο λώρο, όταν ερχόμαστε σε αυτόν τον κόσμο, μετά όμως είναι σαν να υπάρχει ένας αόρατος ομφάλιος λώρος, ο οποίος κόβεται και αυτός. Πρέπει να συνεχίσουμε γιατί η ζωή είναι εδώ για να τιμάμε αυτά τα πρόσωπα, τους δικούς μας ανθρώπους, τους γονείς μας» είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ»

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μου στείλατε χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης και πολλοί μοιραστήκατε τη δική σας απώλεια. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Open που μου στάθηκε σαν οικογένεια. Δεν μου είπε ποτέ πότε να γυρίσω στη δουλειά. Μου είπαν πως είναι δίπλα μου σε ό,τι θέλω και εγώ το εκτιμώ αυτό» είπε η Μπέττυ Μαγγίρα, κάνοντας ειδική αναφορά στους συνεργάτες της.

«Θέλω να πω κι ένα τελευταίο μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα στη μητέρα μου γιατί είχε άνοια τα τελευταία 6-7 χρόνια. Χρειάστηκε ειδική φροντίδα, δεν μπορούσαμε εμείς πια να τη βοηθήσουμε, ευχαριστώ πολύ ολους εσάς μέσα από την καρδιά μου που σταθήκατε δίπλα της, που τη βοηθήσατε να φύγει και να πάει στο φως» είπε βουρκωμένη η παρουσιάστρια.

«Αβάσταχτος ο πόνος του αποχωρισμού»

Η γνωστή παρουσιάστρια είχε κάνει γνωστή την είδηση του θανάτου της μητέρας της μέσα από το Instagram.

«Αντίο μανουλα μου. Αβάσταχτος ο πόνος του αποχωρισμού , εύχομαι να έρχεσαι να σε βλέπω στα όνειρα μου» είχε γράψει η Μπέττυ Μαγγίρα.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Στικούδη: Αποκάλυψε τι όνομα θα δώσει στον γιο της – Πότε επιστρέφει στο J2US (Video)

Χριστίνα Μπόμπα: «Με το που βγήκα από το μαιευτήριο έχασα 14 κιλά» (Video)

Θοδωρής Φέρρης: « Έχω τραγουδήσει με ολόκληρη ορχήστρα για 2 μόλις άτομα» (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:18