search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:25
MENU CLOSE

Τάσος Ξιάρχος: «Νόμιζα ότι μου είχαν κάνει μάγια – Πήγα για εξορκισμό» (Video)

21.10.2021 11:49
tasos-xiarcho-new

Για τις συνεχείς αναποδιές που του έτυχαν τον τελευταίο καιρό αλλά και για τη σχέση του με τον πατέρα του που πλέον είναι καλύτερη μίλησε ο Τάσος Ξιάρχος.

«Πρώτη φορά έδειξα τον πατέρα μου δημόσια αν και έχω πει πάρα πολλά για τη σχέση μας, βέβαια κάποιος βλέποντας το βίντεο σκέφτηκε και όλα αυτά που έχω πει. Είμαστε πολύ καλά πλέον και θα σου πω ότι το βίντεο βγήκε αυθόρμητα», ανέφερε μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Αναφερόμενος σε διάφορα ατυχή περιστατικά που του έτυχαν, ο γνωστός χορογράφος δεν κρύβει ότι σκέφτηκε ότι του είχαν κάνει μάγια, κάτι που μάλιστα θέλησε να αντιμετωπίσει.

«Τον τελευταίο καιρό μου συνέβησαν πολλά πράγματα, όπως το να τραυματίσω το πόδι μου, μετά μου κλείσανε το instagram, μου κλέψανε ένα ζευγάρι παντόφλες στις διακοπές και γενικά συνέβησαν πάρα πολλά. Έχασα μια σημαντική δουλειά την οποία και υπολόγιζα, είδα και κακά όνειρα και έτσι είπα να πάω για εξορκισμό.

Πήγα λοιπόν στον Άγιο Κυπριανό. Πήγα στον ιερέα και του είπα να με ξορκίσει, αλλά απέτυχε. Νόμιζα μου είχαν κάνει μάγια, δεν ήξερα τι μπορεί να μου είχαν κάνει» είπε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Στικούδη: Αποκάλυψε τι όνομα θα δώσει στον γιο της – Πότε επιστρέφει στο J2US (Video)

Χριστίνα Μπόμπα: «Με το που βγήκα από το μαιευτήριο έχασα 14 κιλά» (Video)

Θοδωρής Φέρρης: « Έχω τραγουδήσει με ολόκληρη ορχήστρα για 2 μόλις άτομα» (Videos)



google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:17