search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 19:28
MENU CLOSE

Θάλεια Ματίκα: Αποκάλυψε αν διατηρεί σχέσεις με τον κουμπάρο της Πέτρο Φιλιππίδη- Τι είπε για το ελληνικό #Metoo

21.10.2021 18:26
matia098-new

«Είχαμε σταματήσει να έχουμε σχέσεις με τον Πέτρο Φιλιππίδη πολλά χρόνια πριν για προσωπικούς λόγους» δήλωσε η γνωστή ηθοποιός Θάλεια Ματίκα που βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό.

Δεδομένου ότι ο προφυλακισμένος στις φυλακές Τρίπολης ηθοποιός, ήταν κουμπάρος στο γάμο της Θάλειας με τον Τάσο Ιορδανίδη, η ηθοποιός δήλωσε:«Η προσωπική μας σχέση με τον Πέτρο Φιλιππίδη είχε λήξει πολλά χρόνια πριν. Δηλαδή, έχουμε χαθεί τα τελευταία 9 χρόνια. Για να χαθείς με ανθρώπους, κάτι συμβαίνει συνήθως. Βλέπεις ότι από ένα σημείο και μετά δεν ταιριάζεις και χάνεσαι».

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις αποκαλύψεις για το ελληνικό #Metoo η ηθοποιός τόνισε: «Πραγματικά αυτούς τους πρώτους δύο μήνες  δεν θα τους ξεχάσω,η ταραχή μου ήταν σε καθημερινή βάση. Εγώ προσωπικά είχα αρρωστήσει και ως ηθοποιός και ως γυναίκα πάνω απ’ όλα.

Δεν είχαμε μόνο με τον Πέτρο Φιλιππίδη προσωπική σχέση. Ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν καθηγητής του Τάσου τρία χρόνια στο Εθνικό, είχαν καθημερινή συναναστροφή. Με τον Γιώργο Κιμούλη έχουμε συνεργαστεί δύο φορές. Είναι άνθρωποι που τους ξέραμε από τον χώρο πάρα πολύ καλά».

Και συνέχισε :«Με τις καταγγελίες του Πέτρου Φιλιππίδη έπεσα από τα σύννεφα, δεν είχα πάρει χαμπάρι τίποτα. Ήξερα ότι ήταν ένας περίεργος άνθρωπος με τις εκρήξεις του, τους θυμούς του… αλλά η απόσταση από αυτό μέχρι τα γεγονότα που ακούσαμε είναι χαώδης. Στην αρχή έλεγα… αν είναι δυνατόν. Για τους υπόλοιπους είχα ακούσει για κακές συμπεριφορές».

Με την υπόθεση Λιγνάδη έχουν βγει πράγματα στο φως της δημοσιότητας που είναι πέρα από κάθε λογική», εξομολογήθηκε η Θάλεια Ματίκα.

Όσο για το αν έχει επικοινωνήσει όλο αυτό το διάστημα με την σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου, η Θάλεια Ματίκα είπε: «Δε θα ήθελα να το απαντήσω αυτό. Συγγνώμη! Σέβομαι ότι υπάρχει ένα παιδί στη μέση, να μην το ξεχνάμε ποτέ αυτό».

Διαβάστε επίσης:

Κολάν, μπέρτες και υπερδυνάμεις – Οι σκληροί του αμερικανικού σινεμά (Photos/Video)

Ιωάννα Μαλέσκου: Είχα φτάσει στα πρόθυρα της νευρικής ανορεξίας (Video)

Γιάννης Γιοκαρίνης: Η απεξάρτηση από το αλκοόλ και η «Ευλαμπία» που δεν ήθελε στον δίσκο του (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 19:28