search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:17
MENU CLOSE

Ιωάννα Μαλέσκου: Είχα φτάσει στα πρόθυρα της νευρικής ανορεξίας (Video)

21.10.2021 16:12
ioanna-maleskoy-new

Για το οτι έφτασε στα πρόθυρα της νευρικής ανορεξίας σε μικρότερη ηλικία αποκάλυψε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η όμορφη παρουσιάστρια είχε καλεσμένη στην εκπομπή της την τραγουδίστρια Ιουλία Καλλιμάνη που μίλησε για την περιπέτειά της με την νευρική ανορεξία, και βρήκε την αφορμή να μιλήσει για το πώς έφτασε και αυτή σε μεγάλη απώλεια κιλών.

«Τώρα θα με ακούει και η δική μου μάνα και θα σοκαριστεί. Πέρασα και εγώ μία τέτοια φάση, όταν είχα ξεκινήσει τις σπουδές μου, στα 21. Βασικά λίγο πριν τα 20. Δεν μπορούσα να βλέπω το σώμα μου και ένιωθα πως έχω πολλά παραπανίσια κιλά. 60 είναι τα κιλά μου τα κανονικά, αλλά έχω μπουτάκια και έχω πραγματάκια. Έβλεπα την εικόνα μου και προσπαθούσα να χάσω κιλά και το περιβάλλον μου το ενισχύει και οι φίλοι μου. Είχα εμμονή με τη ζυγαριά, ανεβοκατέβαινα και έβλεπα την αυξομείωση των γραμμαρίων. Δεν έτρωγα τίποτα και ευτυχώς το σταμάτησα, γιατί έχω δυνατό μυαλό.

Μέχρι που είδα μία σοκαριστική εικόνα που με κλόνισε, γιατί για εμένα το χαμόγελό μου ήταν πάντα το σήμα κατατεθέν μου και είχα δει πως μπορείς να χάσεις δόντια. Είχα αποστεωθεί και έχανα κιλά από το πάνω μέρος μου, οπότε άλλαξε η εικόνα μου, το κάτω δεν άλλαζε, στάσιμο πήγαινε. Έπαθα ένα ταρακούνημα, γιατί φώναζαν και οι δικοί μου. Δεν έτρωγα, είχα φτάσει να ζυγίζω 52 κιλά, είχα γίνει σκιά του εαυτού μου. Εκεί κατάλαβα πόσο δύσκολο και σημαντικό είναι να το αλλάξεις αυτό και πόσο εύκολο να σε πάρει η κάτω βόλτα. Εσύ το αποφασίζεις και εσύ το επιλεγείς», εξομολογήθηκε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Διαβάστε επίσης:

Τάσος Ξιάρχος: «Νόμιζα ότι μου είχαν κάνει μάγια – Πήγα για εξορκισμό» (Video)

Κατερίνα Στικούδη: Αποκάλυψε τι όνομα θα δώσει στον γιο της – Πότε επιστρέφει στο J2US (Video)

Χριστίνα Μπόμπα: «Με το που βγήκα από το μαιευτήριο έχασα 14 κιλά» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:10