search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 07:37
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Ζητά 10.000 ευρώ για «βασανισμό» επειδή του ζήτησαν… να βάλει μάσκα! (Video)

21.10.2021 20:34
kommothrio-new

Δέκα χιλιάδες ευρώ ζητά με αγωγή από ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου κάτοικος της Θεσσαλονίκης, επειδή η ίδια και το προσωπικό αρνήθηκαν να τον εξυπηρετήσουν όταν δεν δέχτηκε να φορέσει μάσκα!

Όπως μετέδωσε το MEGA, η κομμώτρια ανέφερε ότι ο εν λόγω κάτοικος της συμπρωτεύουσας «ήθελε να μπει να κουρευτεί χωρίς μάσκα, χωρίς ραντεβού. Εμείς αρνηθήκαμε. Απειλούσε θεούς και δαίμονες ότι θα μας βάλει φυλακή πέντε χρόνια, απειλούσε τα κορίτσια».

Ο αρνητής στις δηλώσεις του, έκανε ότι τον ανήξερο για τα μέτρα κατά της πανδημίας. «Μου ζήτησαν να βάλω μάσκα για να με κουρέψουν, το οποίο και αρνήθηκα, μου είπαν να περάσω έξω, κάτι το οποίο είναι παράνομο και αντισυνταγματικό και τους είπα να μη συνεχίσουν να επιμένουν στη μη εξυπηρέτηση, διότι το κομμωτήριο είναι δημόσιος χώρος και δεν μπορούν να επιβάλουν ιατρικές πράξεις χωρίς συναίνεση», υποστήριξε. Στη συνέχεια, όπως καταγγέλλει η ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου, άρχισε να τους απειλεί ότι θα φωνάξει την αστυνομία.

Λίγες μέρες μετά η ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου έλαβε αγωγή και μήνυση από τον αρνητή. «Ήρθε στο κατάστημα αγωγή, με την οποία ζητάει 10.000 ευρώ αποζημίωση για υποβολή σε βασανισμό, χρήση ιατρικής μάσκας», σημείωσε η κομμώτρια.

«Προχωρήσαμε σε αγωγή διότι αυτό συνιστά προσβολή της προσωπικότητας μου και της αξιοπρέπειας μου και στους αστυνομικούς γιατί οι αστυνομικοί μου έκοψαν πρόστιμο για μάσκα, δηλαδή και αυτοί παραβίασαν το Σύνταγμα» υπογράμμισε ο αρνητής.

«Θέλω να με κουρέψει ανεμβολίαστη»

Τα απίστευτα περιστατικά για το συγκεκριμένο κομμωτήριο στη Θεσσαλονίκη δεν τελειώνουν εδώ. Πριν από λίγο καιρό ένας άλλος άνδρας πήγε στο μαγαζί και ζήτησε να τον κουρέψει ανεμβολίαστη κομμώτρια αλλιώς όπως είπε θα έφευγε.

«Είχε ζητήσει ανεμβολίαστη κοπέλα για να κουρευτεί, επειδή δεν είχε ραντεβού συμφώνησε να περιμένει, τότε ακόμα δεν είχαμε δεν εμβολιαστεί όλες, οπότε τον εξυπηρέτησε μια κοπέλα που δεν είχε εμβολιαστεί», ανέφερε η κομμώτρια.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Παρελάσεις με μάσκα παντού – Στο 28% η αύξηση του επιδημιολογικού φορτίου

Κορωνοϊός: Στα 3.407 τα νέα κρούσματα – Ακόμη τρία στελέχη «Μ»

Δακτύλιος: Επανέρχονται τα μονά-ζυγά- Ποια οχήματα κυκλοφορούν ελεύθερα Τι θα γίνει με τις άδειες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 07:31