search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:27
MENU CLOSE

Άλεκ Μπάλντουιν: Η πρώτη αντίδραση μετά την ασύλληπτη τραγωδία

22.10.2021 19:49
alek-bol
Πηγή: Facebook

Στην πρώτη δημόσια τοποθέτηση μετά το τραγικό δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο της διευθύντριας φωτογραφίας στην νέα του ταινία, προχώρησε ο ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν.

«Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω το σοκ και τη θλίψη μου αναφορικά με το τραγικό δυστύχημα που στέρησε τη ζωή της Χαλίνα Χάτσινς, μιας συζύγου, μητέρας και βαθειά θαυμαστής συναδέλφου μας» είπε σε tweet ο χολιγουντιανός αστέρας που τράβηξε την σκανδάλη στο όπλο που αποτελούσε μέρος των γυρισμάτων της ταινίας.

«Συνεργάζομαι απολύτως με την αστυνομική έρευνα ώστε να βρούμε πώς συνέβη αυτή η τραγωδία και είμαι σε επικοινωνία με τον σύζυγό της, προσφέροντας την υποστήριξή μου σε εκείνον και στην οικογένειά του» συνεχίζει ο Άλεκ Μπάλντουιν που κλείνει το μήνυμά του λέγοντας. «Η καρδιά μου έσπασε για τον σύζυγό της, τον γιο τους και όλους όσους γνώριζαν και αγαπούσαν την Χαλίνα» πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης

Squid game: Τρολάρουν τον Ερντογάν με τη δημοφιλή σειρά του Netflix (Video)

Δολοφονία στο Αιγάλεω: Τι είπε ο γιος που ομολόγησε ότι σκότωσε τη μητέρα του

Άλεκ Μπάλντουιν: Καταγγελία πως το όπλο είχε «πραγματική σφαίρα στον μύλο»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:27