search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:49
MENU CLOSE

Δολοφονία στο Αιγάλεω: Με ματωμένα ρούχα παραδόθηκε στη ΓΑΔΑ ο γιος της 55χρονης – Τι είπε στους αστυνομικούς

22.10.2021 14:11
egaleo-new-02

Με ματωμένα ρούχα εμφανίστηκε το πρωί της Παρασκευής στη ΓΑΔΑ ο 20χρονος, ο οποίος, φέρεται να σκότωσε τη μητέρα του πριν από δύο ημέρες στο Αιγάλεω.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, δεν ήξερε ότι η μητέρα του πέθανε και δύο ημέρες τώρα πίστευε ότι απλώς την είχε τραυματίσει σοβαρά.

Ο δράστης είπε στους αστυνομικούς πού βρισκόταν το τελευταίο 48ωρο και έδειξε να καταρρέει, όταν οι αστυνομικοί του είπαν ότι η μητέρα του είναι νεκρή και όχι τραυματισμένη.

Οι αστυνομικοί τον μετέφεραν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής και έχουν πάρει δείγματα DNA από τη ματωμένη μπλούζα, για να πιστοποιηθεί και εργαστηριακά ότι πρόκειται για τον δράστη.

Σύμφωνα με το cnn.gr ο 20χρονος στους αστυνομικούς, οι καβγάδες του με τη μητέρα του ήταν συχνοί, καθώς είχε παράπονα ότι ήταν το μοναδικό από τα πέντε παιδιά που είχε μεγαλώσει μακριά της. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 20χρονος γιος της και δράστης είχε μεγαλώσει εννέα χρόνια σε ένα ίδρυμα στέγης ανηλίκων αρρένων, μακριά από την οικογένειά του, ενώ οι τσακωμοί με αφορμή οικονομικά θέματα ήταν συχνοί.

Η γυναίκα ζούσε με μία αναπηρική σύνταξη και με τα τέσσερα από τα πέντε παιδιά της στο διαμέρισμα στο Αιγάλεω, όπου έγινε και το έγκλημα.

Σε βάρος του συντάσσεται δικογραφία ενώ οι αστυνομικοί είναι σε επαφή με τις δικαστικές αρχές.

Το έγκλημα σημειώθηκε την Τετάρτη, όταν η γυναίκα εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένη από πολλαπλές μαχαιριές στο λαιμό, μέσα στο σπίτι της στο Αιγάλεω.

Διαβάστε επίσης:

Τρίκαλα: Συμπέθεροι πέθαναν σχεδόν ταυτόχρονα

Βατόπουλος για νέο lockdown: «Ποτέ μη λες ποτέ»

Κορωνοϊός: «Ανησυχώ για τις παρελάσεις» λέει η Παγώνη (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15