search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:22
MENU CLOSE

Ρόδος: Ξέσπασε ο παππούς της 8χρονης – «Η θεία ήθελε μόνο τα χρήματα, λέει ασυναρτησίες» (Videos)

22.10.2021 21:19
viasmos_new

Ξέσπασε ο παππούς της 8χρονης στη Ρόδο που κακοποιήθηκε σεξουαλική από την ίδια της τη θεία, ρίχνοντας την κατηγορία σε αυτόν για να μπορέσει να αποσπάσει χρήματα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και ερωτηθείς για τους ισχυρισμούς της θείας ότι την πίεσαν, ο παππούς της 8χρονης απάντησε «ας ρωτήσουν τα παιδιά της…», ενώ τόνισε πως «αυτή λέει ασυναρτησίες. Σκοπός της η εξαπάτηση και τα χρήματα. Δεν είναι θέμα σεξουαλικό, αλλά οικονομικό».

Αναφορικά με τις εγγονές του, ο παππούς δήλωσε πως έχουν μεσολαβήσει κοινωνικοί λειτουργοί για το όλο περιστατικό.

«Μεσολάβησαν κοινωνικοί λειτουργοί, οι ασφάλειες, τους δώσαμε φαγητό. Οποιον συγγενή έβλεπαν, τον αγκάλιαζαν και έκλαιγαν. Τα παιδιά την πληρώνουν». «Αμαρτία να παίρνουν απουσίες, είναι και καλές μαθήτριες», ανέφερε για τα δυο παιδιά που πηγαινουν δημοτικό.

Τι ισχυρίζεται η θεία που κατηγορείται ότι κακοποίησε την 8χρονη

Η θεία της μικρής, αρνειται κατηγορηματικά ότι έστησε σκευωρία για να αποσπάσει χρήματα από τη μητέρα και τον παππού της οκτάχρονης κοπέλας στη Ρόδο.

Αν και αρχικά παραδέχτηκε την πράξη της, τώρα αποδίδει την ομολογία της σε πιέσεις από τους αστυνομικούς. Μιλώντας στο Star, αρνήθηκε τα πάντα και επέμεινε ότι δεν έχει κάνει κάτι.

«Δεν έχω κάνει κάτι. Αν ήθελα να κάνω κάτι, θα το έκανα στα παιδιά μου. Έχω έξι παιδιά και τρία εγγονάκια. Γιατί να κάνω κακό σε ξένο παιδί;», είπε.

Η ίδια προσέθεσε: «Τη μητέρα του παιδιού την είχα σαν αδελφή μου. Με έπαιρνε τηλέφωνο, πήγαινα σπίτι της, έπινα καφέ μαζί της, πήγαινα και της ψώνιζα εάν ήθελε κάτι, τίποτα παραπάνω».

Για την επίμαχη ημέρα είπε ότι πήγε σπίτι, όταν της είπε ότι το παιδί πονάει: «Ανοίξαμε μια συζήτηση και είπαμε “να δούμε τι συμβαίνει. Χωρίς να βάλουμε χέρι, τίποτα. Μόνο η μαμά άγγιξε. Εκείνη την ώρα, της είπα “μήπως είναι βιασμένο το παιδί;”. Μια γνωστή μου, η συμπεθέρα, μου είπε “100% είναι βιασμένο. Δεν το είπα εγώ”».

Διαβάστε επίσης:

Άλεκ Μπάλντουιν: Καταγγελία πως το όπλο είχε «πραγματική σφαίρα στον μύλο»

Υποχρεωτική η χρήση μάσκας στις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου

Squid game: Τρολάρουν τον Ερντογάν με τη δημοφιλή σειρά του Netflix (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01