search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:23
MENU CLOSE

ΗΠΑ: Στο νοσοκομείο λόγω αδιαθεσίας ο Οικουμενικός Πατριάρχης (Video)

24.10.2021 18:18
Bartholomaios_new

Αμέσως πριν την αναχώρηση για την λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος αισθάνθηκε αδιαθεσία λόγω της μακράς πτήσης και του φορτωμένου προγράμματος των εκδηλώσεων που ακολούθησαν αμέσως μετά την άφιξη του.

Ο γιατρός του τον συμβούλεψε να ξεκουραστεί, και για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο George Washington Uninversity για ιατρική παρακολούθηση.

Ενδιαφέρον Μπάιντεν

Προσωπικό ενδιαφέρον για την κατάσταση της υγείας του Οικουμενικού Πατριάρχη εκδήλωσε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν. Υπενθυμίζεται ότι ο Αμερικανός πρόεδρος έχει προγραμματισμένη συνάντηση με τον κ. Βαρθολομαίο αύριο στον Λευκό Οίκο, σύμφωνα με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο προσωπικός γιατρός του Τζο Μπάιντεν επικοινώνησε από τον Λευκό Οίκο, ζητώντας να ενημερωθεί για την πορεία της υγείας του Οικουμενικού Πατριάρχη και προσφέροντας εάν χρειαστεί τις υπηρεσίες του.

Σήμερα το πρωί, λίγο πριν την αναχώρηση για την λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος αισθάνθηκε αδιαθεσία λόγω της μακράς πτήσης και του φορτωμένου προγράμματος των εκδηλώσεων που ακολούθησαν αμέσως μετά την άφιξη του.

Ο γιατρός του τον συμβούλεψε να ξεκουραστεί και για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο George Washington Uninversity για ιατρική παρακολούθηση.

Συμφώνα με πληροφορίες είναι ευδιάθετος και δεν συντρέχουν σοβαροί λόγοι ανησυχίας για την υγεία του, ενώ θα παραμείνει και σήμερα το βράδυ στο νοσοκομείο για καθαρά προληπτικούς λόγους.

Διαβάστε επίσης:

Κοζάνη: Στο νοσοκομείο 15χρονη από τραυματισμό με αεροβόλο

Θεοδωρικάκος: Επισκέφθηκε στη ΓΑΔΑ τους 7 αστυνομικούς που κρατούνται – Επικοινωνία με τον πατέρα του θύματος

Τσαρούχας: «Στη συλλογική συνείδηση του χώρου μας επικρατεί το “ας μη μιλήσω για να έχω δουλειά”»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01