search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 07:22
MENU CLOSE

Κίνηση: Χάος ξανά στους δρόμους – Μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων στον Κηφισό

25.10.2021 09:04
KHFISOS_2510

Η πρεμιέρα του Δακτυλίου έφερε ένα ακόμη δύσκολο πρωινό στους δρόμους της Αθήνας με την κίνηση να δοκιμάζει τα νεύρα των οδηγών.

Συγκεκριμένα, στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισού το μποτιλιάρισμα ξεκινάει από το ύψος της Κηφισιάς μέχρι το Περιστέρι ενώ παρατηρείται και κίνηση πιο κεντρικά στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο ύψος του Αιγάλεω. Στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού, η ουρά των αυτοκινήτων ξεκινά από το ύψος του Ρέντη και φτάνει μέχρι το ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας.

Αυξημένη είναι και η κίνηση γύρω από το κέντρο της Αθήνας αλλά και στο λιμάνι του Πειραιά ενώ καθυστερήσεις καταγράφονται και στις λεωφόρους Κηφισίας και Μεσογείων.

Στα νότια, υπάρχει μποτιλιάρισμα σε κάποια σημεία της Λεωφόρου Βουλιαγμένης και της Λεωφόρου Ποσειδώνος ενώ στη Λεωφόρο Υμηττού, στο ύψος της Μονής Καισαριανής, υπάρχουν ουρές αυτοκινήτων, επίσης, σε κάποια σημεία.

Σε ό,τι αφορά την Αττική Οδό, υπάρχουν καθυστερήσεις από τη Μεταμόρφωση μέχρι τον Γέρακα, τόσο στην άνοδο όσο και στην κάθοδο ενώ στο Twitter αναφέρεται πως υπάρχει καθυστέρηση 5 λεπτών στην έξοδο της Αττικής Οδού για Λαμία, στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός σήμερα: Και ξαφνικά… χειμώνας! Μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας, πού θα βρέξει (video)

Δακτύλιος, η… επιστροφή: Σε ισχύ ξανά από σήμερα, όσα πρέπει να ξέρετε

Τα σοβαρά ερωτηματικά για τα αιματηρά γεγονότα στο Πέραμα – Στα δυο η ΝΔ: Κεντροδεξιοί εναντίον Ακροδεξιών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 07:22