search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 00:55
MENU CLOSE

Μόσιαλος για Φώφη Γεννηματά: Στη μνήμη της να θεσπιστεί πρόγραμμα για αντιμετώπιση του καρκίνου

25.10.2021 20:57
mosialos

Την πρόταση να δημιουργηθεί ένα πρόγραμμα για την αντιμετώπιση και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου, με την ονομασία «Φώφη Γεννηματά» κάνει ο Ηλίας Μόσιαλος.

Στην ανάρτησή του για τον θάνατο της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας στο Πανεπιστήμιο Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Λονδίνου (LSE) εξηγεί ότι η Πολιτεία θα θεσπίσει αυτό το πρόγραμμα για τον καρκίνο, με στόχο την πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση και την αποτελεσματική αντιμετώπισή του.

Το μήνυμα του Ηλία Μόσιαλου

«Η δημόσια ζωή της χώρας είναι πολύ φτωχότερη από σήμερα. Δεν αναφέρομαι στην πολιτική μόνο, γιατί η Φώφη Γεννηματά δίδαξε ευρύτερα τι σημαίνει να είσαι όχι μόνο σημαντική πολιτικός αλλά και αξιοπρεπής και γενναία γυναίκα. Ως το τέλος.

Η πολιτεία πρέπει επιτέλους να θεσπίσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και αποτελεσματική αντιμετώπιση του καρκίνου και να το ονομάσει “Φώφη Γεννηματά”».

Διαβάστε επίσης

Στάθης Αγγελόπουλος για νοσηλεία με κορωνοϊό: Φοβήθηκα για τη ζωή μου – Έχασα 11 κιλά

Πέραμα: «Σταματήστε την καταδίωξη, υπάρχει κεντρική εντολή» – Στο φως διάλογοι-φωτιά της ΔΙΑΣ με το Κέντρο Επιχειρήσεων (Video)

Κορωνοϊός: Με μοριακό τεστ η κατάταξη των φαντάρων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 00:48