search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 14:57
MENU CLOSE

GNTM: Η οικειοθελής αποχώρηση του Βασίλη και η ενόχληση της Κυβέλης (Videos)

29.10.2021 11:00
gntm4-new

Έπειτα από την οικειοθελή αποχώρησή του από το GNTM, μιλά για όλους και για όλα, μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Ο λόγος για τον Βασίλη Παρωτίδη ο οποίος άφησε πίσω του το ριάλιτι μόδας του Star, ενώ έκανε και αποκαλύψεις, μιλώντας στην εκπομπή Breakfast@Star.

«Έχω βγει από το σπίτι του GNTM. Έχω αποχωρήσει οικειοθελώς και είναι μια απόφαση που θα σας φανεί περίεργη, απλά γενικά την τελευταία εβδομάδα ήμουν αρκετά πιεσμένος και θεωρούσα ότι αυτό μπορεί να με επηρεάσει και στα σετ αλλά και στην απόδοσή μου.

Το modeling είναι κάτι που με ολοκληρώνει σαν άνθρωπο, με γεμίζει και αυτός ήταν και ο λόγος που ήρθα στο GNTM. Έχω μια αξιόλογη πορεία στην οποία και αποφασίζω συνειδητά, αυτή η εμπειρία να λάβει τέλος εδώ» ανέφερε το μοντέλο σε βίντεο που εξηγούσε τους λόγους της αποχώρησής του.

Πίεση νιώθει όμως και η Κυβέλη, η οποία εξομολογήθηκε ότι περνά δύσκολες ώρες στο GNTM, καθώς νιώθει ότι δεν είναι αρεστή.

«Αυτό που με βασανίζει είναι ότι νιώθω ότι έχω χάσει τον εαυτό μου, γενικά έχω μια πίεση να μην βγω σκύλ@, να μην βγω κακιά, να πιέζομαι, να είμαι χαρούμενη.

Όχι ότι δείχνω κάτι ψεύτικο, απλά προσπαθώ να είμαι πιο ευχάριστη. Δηλαδή με έχουν κάνει να νιώσω ότι δεν είμαι ευχάριστη. Γενικότερα η παρέα μου έχει την άποψη ότι δεν είμαι αρκετά, πώς να το θέσω, αρεστή».

Διαβάστε επίσης:

Βάσια Παναγοπούλου: «Δεν ήθελε να εμβολιαστεί, διέκοψα τη συνεργασία» (Video)

Λευτέρης Νικόλιζας για Μπέσσυ Αργυράκη: «Λυπήθηκα τον καβαλιέρο της όταν είδα να τη σηκώνει στο DWTS» (Video)

Υρώ Μανέ: «Έχουν συμβεί δύσκολα περιστατικά στη δουλειά αλλά δεν τα έχω πει» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 14:57