search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 03:31
MENU CLOSE

Υρώ Μανέ: «Έχουν συμβεί δύσκολα περιστατικά στη δουλειά αλλά δεν τα έχω πει» (Video)

28.10.2021 13:14
iro-mane-mega

Για το θέατρο, την τηλεόραση, τα «Εγκλήματα», αλλά και για την οικογένειά της μίλησε η Υρώ Μανέ στο «MEGA Καλημέρα».

Αναφερόμενη στα κλισέ που κυριαρχούν για την τηλεόραση στο χώρο του θεάτρου, η Υρώ Μανέ είπε χαρακτηριστικά ότι «ορισμένοι σκηνοθέτες του θεάτρου αλλά και του σινεμά μας βλέπουν και αναπαράγουν χαζά κλισέ, όπως το ότι το θέατρο είναι ιερό και η τηλεόραση κάτι τζιζ, αυτός είναι και ο λόγος πιστεύω που έχω κάνει μόνο 2 φορές σινεμά».

Όσον αφορά στην τηλεοπτική σειρά «Τα εγκλήματα», τα οποία έγιναν τεράστια επιτυχία, η Υρώ Μανέ σημείωσε ότι ακόμη τυχαίνουν φορές που τη φωνάζουν «Φλώρα» στο δρόμο. Για το ενδεχόμενο να επιστρέψει η σειρά στις τηλεοπτικές οθόνες, η γνωστή ηθοποιός είπε ότι θα μπορούσε να γίνει, ωστόσο δεν είναι κάτι που θα την ενδιέφερε.

Η Υρώ Μανέ μίλησε και για τις δυσκολίες που συναντά στην υποκριτική, τονίζοντας ότι  «τίποτα δεν είναι στρωμένο με ροδοπέταλα , αυτή η δουλειά είναι πολύ απαιτητική, δύσκολη και ανταγωνιστική», ενώ τόνισε χαρακτηριστικά ότι «έχουν συμβεί περιστατικά δύσκολα τόσα χρόνια, αλλά δεν τα έχω πει και τα έχω παραγράψει».

Αναφερόμενη στην οικογένειά της, τόνισε τη σημασία που έχει η σχέση με τον άντρα της, ο οποίος, όπως είπε, είναι μεγάλος υποστηρικτής της, χωρίς να υπάρχει καμία ζήλεια μεταξύ τους.

Δήλωσε ακόμη πόσο υπερήφανη είναι για την κόρη της, η οποία εργάζεται ως χορεύτρια στην παράσταση «Ο κουρέας της Σεβίλλης».

Η Υρώ Μανέ πρωταγωνιστεί φέτος στην παράσταση «Συμβολαιογράφος», στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Διαβάστε επίσης:

Ζήσης Ρούμπος σε Αρναούτογλου: «Έχω ασκήσει ψυχολογική και λεκτική βία» (Video)

 Τσαλίκης σε Γκουντάρα-Κάκκαβα: «Λέτε ότι έχω ψυχολογικά; Ντροπή σας» (vids)

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Απαράδεκτο να μην μπορούν να παντρευτούν τα ομόφυλα ζευγάρια με πολιτικό γάμο» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15