search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:25
MENU CLOSE

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Απαράδεκτο να μην μπορούν να παντρευτούν τα ομόφυλα ζευγάρια με πολιτικό γάμο» (Video)

27.10.2021 20:09
Katerina-papoutsaki-new

Tην άποψή της περί γάμων ομοφύλων εξέφρασε η ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη με αφορμή το σύμφωνο συμβίωσης που υπέγραψε ο Μιχάλης Οικονόμου με τον Γιώργο Μακρή, επισημοποιώντας την σχέση τους.

Μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου τόνισε ότι είναι αδιανόητο ομόφυλα ζευγάρια να μην μπορούν με πολιτικό γάμο και σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Αυτός ο γάμος ήταν κλειστός, όμως είμαι πολύ χαρούμενη που συνέβη και να είναι ευτυχισμένα τα παιδιά. Είναι απαράδεκτο κατά την γνώμη μου, εν έτει 2021 να μην μπορούν να παντρευτούν με πολιτικό γάμο», δήλωσε η ηθοποιός και πρόσθεσε ότι η αγάπη δεν έχει φύλο και ότι είναι σημαντικό να υπάρχει ίση αντιμετώπιση σε όλους τους ανθρώπους:

«Η αγάπη δεν γνωρίζει φύλο, δεν έχει τέτοιου είδους όρια. Είναι πολύ σημαντικό οι άνθρωποι να είμαστε ελεύθεροι και να κάνουμε αυτό που μας αρέσει και να σεβόμαστε και τις ανάγκες μας και τις ανάγκες των άλλων. Ισότητα λοιπόν, και ίση αντιμετώπιση σε όλους τους ανθρώπους» ανέφερε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Διαβάστε επίσης:

Βαλτινός: Σε μια παράσταση με ρώταγαν «αθώος ή ένοχος» και η μάνα μου φώναζε «αθώος» (Video)

Στο νοσοκομείο η Δήμητρα Αλεξανδράκη – «Δυστυχώς επιδεινώθηκε η υγεία μου»

Γιώργος Καπουτζίδης για #metoo: «Η τέχνη δεν μπορεί να είναι πάνω από την δικαιοσύνη- Δεν μας αφορά αν κάποιος είναι καλός ηθοποιός ή σκηνοθέτης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24