search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:56
MENU CLOSE

Βαλτινός: Σε μια παράσταση με ρώταγαν «αθώος ή ένοχος» και η μάνα μου φώναζε «αθώος» (Video)

27.10.2021 18:23
valtinos-new

Με τρυφερότητα μίλησε για τη μητέρα του ο αγαπημένος ηθοποιός, Γρηγόρης Βαλτινός.

Είπε ότι εκείνο που του λείπει από τη μητέρα του είναι η αγάπη, το χάδι και η προστασία. «Η μητέρα μου έλεγε στον κόσμο στο θέατρο ‘’εγώ είμαι η μητέρα του’’ και εγώ της φώναζα να μην μιλάει στον κόσμο στην πλατεία. Μάλιστα, σε μία παράσταση μου έλεγαν ‘’αθώος ή ένοχος’’ και μια φωνή από κάτω έλεγε κάθε μέρα ‘’αθώος’’, και ήταν η μαμά μου», είπε, μεταφέροντας ένα τρυφερό όσο και αστείο, επαναλαμβανόμενο σκηνικό με τη μητέρα του.

Για τον πατέρα του, ο Γρηγόρης Βαλτινός είπε ότι τον συνάντησε όταν ήταν 20 ετών, καθώς ήταν στην Αμερική. Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός, ο πατέρας του τον είδε στο θέατρο και έκλαιγε συνέχεια.

«Πάντα ήθελα να γίνω ηθοποιός. Ένιωσα από πολύ μικρός ότι εκεί μπορώ να βρω υλικό για τη ψυχή μου. Έδωσα στη Νομική, φρόντισα να μην περάσω γιατί θα με ανάγκαζαν να σπουδάσω νομικά. Δε είχα και πολλές προοπτικές, γιατί δεν είχα φίλους, συγγενείς, γονείς δικηγόρους», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο αγαπημένος ηθοποιός.

«Στο θέατρο μπήκα σαν καμικάζι. Δεν είχα άλλη επιλογή, έπρεπε να βγάζω χρήματα από το θέατρο. Είναι λίγο επικίνδυνο. Είναι κάτι που μπορεί να σε λυγίσει, να σε καταβάλει. Πάντα έπρεπε να κάνω μία δουλειά για να βιοπορίζομαι. Έχω δουλέψει σε εμπορικό κατάστημα, σε πλεκτήριο, σε οικοδομή παράλληλα με τη σχολή του Εθνικού. Είχα κρύψει από τον πατριό μου ότι θα πήγαινα στην δραματική σχολή, είχα συνωμοτήσει μόνο με τη μαμά, η οποία ήταν ο φύλακας άγγελός μου. Η πρώτη μου παράσταση ήταν με την Μελίνα Μερκούρη, τον Φέρτη και σκηνοθέτη τον Ντασέν. Το πήρε πολύ μαλακά. Και δεν είχα γκρίνιες, οι γονείς μου είχαν και οι δύο ταλέντο. Θα μπορούσαν να ήταν ηθοποιοί, τραγουδιστές. Ήταν ένα ψώνιο εις διπλούν!».

«Πρέπει να διαχωρίσουμε την ένταση από την κακή συμπεριφορά, από το θράσος την αλαζονεία και τον ψυχολογικό βιασμό και την κακοποίηση», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι: 15 χρόνια κάθειρξη στην Έφη Κακαράντζουλα – Ομόφωνα ένοχη για απόπειρα ανθρωποκτονίας χωρίς ελαφρυντικά

Πέραμα: Στα δικαστήρια Πειραιά οι 7 αστυνομικοί – Τους φώναξαν… «Είστε ήρωες»! (photos/videos)

Επίθεση με μολότοφ στο ΑΤ Ζωγράφου (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:56