search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:36
MENU CLOSE

Ζήσης Ρούμπος σε Αρναούτογλου: «Έχω ασκήσει ψυχολογική και λεκτική βία» (Video)

28.10.2021 12:03
zisis-roumpos-arnaoutoglou1

Εφ’ όλης της ύλης μίλησε ο Ζήσης Ρούμπος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το  «The 2night Show».

Ο γνωστός ηθοποιός και stand-up comedian μίλησε για το «τέρας» μέσα του, την προσωπική του ζωή και τους δαίμονές του.

Αναφερόμενος σε ανάρτησή του για τη γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Υπήρξα άνθρωπος που με ενοχλούσε ο όρος γυναικοκτονία. Έψαξα γιατί με ενοχλούσε και είδα ότι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να πάρουν περισσότερη δύναμη οι γυναίκες. Ήμουν μέρος του προβλήματος. Παρεξηγήθηκε αυτό που έγραψα σαν πρόσκληση σαν κουβέντα, δεν ήταν έτσι, ήταν βιωματική κατάθεση ψυχή».

Ο γνωστός ηθοποιός παραδέχτηκε μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι στο παρελθόν έχει ασκήσει ψυχολογική και λεκτική βία και ακόμη προσπαθεί να διαχειριστεί τους δαίμονές του.

«Έχω ασκήσει ψυχολογική βία, λεκτική βία, δούλεψα πολύ για να σκοτώσω το “τέρας”. Δεν θέλω να νομίζουν ότι είμαι κανένας γκουρού, ακόμα δουλεύω, έχω πολλά θέματα ακόμα να δουλέψω. Αυτό που θέλω εν έτη 2021 είναι να φύγει επιτέλους το στίγμα της ψυχανάλυσης. Είναι η πιο σημαντική δουλειά που μπορείς να κάνεις με τον εαυτό σου. Εγώ έλεγα “Δεν χρειάζεται έχω τους φίλους μου και τα λέω” δεν είναι έτσι γιατί οι φίλοι στο τέλος θα πάρουν το μέρος σου. Άλλη η στάση του επαγγελματία», τόνισε ακόμη.

Όσον αφορά στη σύντροφό του, ο Ζήσης Ρούμπος δήλωσε ευτυχισμένος, λέγοντας: «Έχω την τύχη να είμαι ευτυχισμένος γιατί έχω δίπλα μου αυτόν τον άνθρωπο, τη γυναίκα μου, που έχει περάσει πολύ δύσκολα μαζί μου. Δουλέψαμε μαζί και είναι ένας από τους σημαντικούς λίγους που κάνω τη δουλειά που κάνω, με στήριξε. Θέλαμε να κάνουμε οικογένεια και της λέω “δεν βγαίνει με το ηθοποιιλίκι” και μου είπε “μην τολμήσεις να το παρατήσεις γιατί αυτό που μου περιγράφεις δεν είναι αυτό που ερωτεύτηκα”».

Διαβάστε επίσης:

 Τσαλίκης σε Γκουντάρα-Κάκκαβα: «Λέτε ότι έχω ψυχολογικά; Ντροπή σας» (vids)

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Απαράδεκτο να μην μπορούν να παντρευτούν τα ομόφυλα ζευγάρια με πολιτικό γάμο» (Video)

Squid Game: Πληρωμένη απάντηση του δημιουργού του στον Λεμπρόν Τζέιμς- Πώς σχολίασε το φινάλε της σειράς ο σταρ του NBA

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:28