search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:05
MENU CLOSE

Squid Game: Πληρωμένη απάντηση του δημιουργού του στον Λεμπρόν Τζέιμς- Πώς σχολίασε το φινάλε της σειράς ο σταρ του NBA

27.10.2021 19:12
squidgame3

Τα πυρά του Hwang Dong-hyuk, του δημιουργού της πιο δημοφιλούς σειράς του Netflix Squid Game συγκέντρωσε ο ηγέτης Λος Άντζελες Λέικερς, ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος αφότου παρακολούθησε τη σειρά και τη λάτρεψε δήλωσε πως “Δεν μου άρεσε ωστόσο το τέλος. Μα τι έκανε εκεί;

 Σε συνέντευξή του στον Guardian  ο δημιουργός της πιο δημοφιλούς σειράς με τα ρεκόρ να διαδέχονται το ένα το άλλο, δήλωσε:  «Ο ΛεΜπρον Τζέιμς είναι cool και μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Το σέβομαι αυτό. Είμαι ευγνώμων που παρακολούθησε ολόκληρη τη σειρά, αλλά δε θα άλλαζα το τέλος μου. Αυτό είναι το δικό μου φινάλε. Εάν ο καθένας έχει το δικό του τέλος που τον ικανοποιεί, τότε θα μπορούσε να κάνει το δικό του sequel. Θα το τσεκάρω και ίσως του στείλω ένα μήνυμα λέγοντας  «ξέρεις μου άρεσε η σειρά σου, εκτός από το τέλος» διαμήνυσε ο δημιουργός του Squid Game.

Πάντως, ο Dong-hyuk έχει αναφερθεί στους λόγους που επέλεξε να είναι ασαφές το φινάλε και κυρίως γιατί ο Gi-hun (Παίκτης 456) δεν ανέβηκε στο αεροπλάνο. Όπως είπε, δεν είναι ακριβώς μια απόφαση εκδίκησης, αλλά η επιθυμία του Gi-hun να αντιμετωπίσει το σύστημα αντί να επιστρέψει σε μια άκρως ανταγωνιστική κοινωνία σαν πρόβατο στη σφαγή. 

Διαβάστε επίσης:

Βαλτινός: Σε μια παράσταση με ρώταγαν «αθώος ή ένοχος» και η μάνα μου φώναζε «αθώος» (Video)

Στο νοσοκομείο η Δήμητρα Αλεξανδράκη – «Δυστυχώς επιδεινώθηκε η υγεία μου»

Γιώργος Καπουτζίδης για #metoo: «Η τέχνη δεν μπορεί να είναι πάνω από την δικαιοσύνη- Δεν μας αφορά αν κάποιος είναι καλός ηθοποιός ή σκηνοθέτης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:04