search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:52
MENU CLOSE

Πειθαρχικός έλεγχος για τον Ηλία Κασιδιάρη (Video)

29.10.2021 19:35
kasidiaris-new

Πειθαρχικός έλεγχος διατάχθηκε σε βάρος του πάλαι ποτέ «πρωτοπαλίκαρου» του Μιχαλολιάκου και επικεφαλής των Ταγμάτων Εφόδου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.

Σύμφωνα με το OPEN, ο Κασιδιάρης, που εκτίει ποινή δεκατριών ετών και έξι μηνών κάθειρξης για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, «έσπασε» το «μπλόκο» στις επικοινωνίες που του είχε επιβληθεί όσον αφορά την μετάδοση μηνυμάτων μίσους.

Η παραβίαση σημειώθηκε στις 24 Οκτωβρίου, ενώ η έρευνα θα συμπεριλάβει και τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους που όφειλαν να διακόπτουν τις επικοινωνίες του Κασιδιάρη όταν καταγράφονται διαγγέλματα μίσους.

Σύμφωνα με το OPEN, αναλόγως της έκβασης του πειθαρχικού ελέγχου ενδέχεται να επιβληθεί στον Ηλία Κασιδιάρη από αλλαγή κελιού έως καθολική απαγόρευση επικοινωνιών.

Διαβάστε επίσης:

Νέα Ερυθραία: Συγκλονίζει ο τραυματίας εργάτης που επιβίωσε της επίθεσης του «Σαμουράι» – «Νόμιζα ήταν αεροβόλο» (Video)

Έγκλημα στην Ιεράπετρα: Πώς πείστηκε να παραδοθεί ο 54χρονος γυναικοκτόνος (Video)

Κορωνοϊός: «Αγγίζουν» τους 400 οι διασωληνωμένοι, πάνω από 3.600 κρούσματα – «Βράζει» η Θεσσαλονίκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:51