search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:25
MENU CLOSE

Νέα Ερυθραία: Συγκλονίζει ο τραυματίας εργάτης που επιβίωσε της επίθεσης του «Σαμουράι» – «Νόμιζα ήταν αεροβόλο» (Video)

29.10.2021 19:29
Nea-erythraia-new

Tις δραματικές στιγμές που έζησε από την επίθεση του «Σαμουράι» στη Νέα Ερυθραία περιγράφει ο εργάτης φυσικού αερίου που τραυματίστηκε από σφαίρες.

«Νόμιζα πως ήταν αεροβόλο», λέει αρχικά, μιλώντας στο Mega και την εκπομπή Live News.

«Eκείνη την στιγμή πήρε και τηλέφωνο η γυναίκα μου και ακούω μία φωνή και γυρίζω και τον βλέπω, ο οποίος κοιτώντας τον Βασίλη εκείνη την στιγμή λέει «για τη σολομωνική που έκανες στο σπίτι μου, τώρα θα δεις» και αμέσως αρχίζει και πυροβολεί ασταμάτητα», δήλωσε ο 43χρονος τραυματίας.

Όπως σημείωσε, οι δύο άνδρες, δεν πρόλαβαν καν να αντιδράσουν. Ξαφνικά είδαν τον 40χρονο, σε απόσταση αναπνοής από το σημείο που εργάζονταν, να τους σημαδεύει με το όπλο και να φωνάζει κάτι ακατάληπτα περί… σολομωνικής.

«Εγώ με το που άκουσα την πρώτη σφαίρα φώναξα στο τηλέφωνο γιατί το είχα στο αυτί μου, στη γυναίκα μου. Πήγε μέσα και το πέταξε κάτω και του φώναξε «τι είναι αυτό; Τι κάνεις;». Και αφού πυροβόλησε, τέσσερις φορές τον Βασίλη γυρνάει προς τα εμένα και λέει, τώρα η σειρά σου», συμπλήρωσε ο 43χρονος.

«Νόμιζα ήταν αεροβόλο»

«Νόμιζα ότι είναι κάποιο αεροβόλο κάτι, γυρίζω και προσπαθώ να κρυφτώ πίσω από το αυτοκίνητο της δουλειάς μας, ήταν παρκαρισμένο. Νομίζω ότι έριξε και σε εμένα δύο σφαίρες, η μία με πέτυχε και άρχισα να φωνάζω πολύ δυνατά «βοήθεια με σκοτώνει». Είχε μουδιάσει όλο μου το πόδι, όλος μου ο κορμός από την μέση και κάτω και ήταν φρικτός ο πόνος και λέω «πώς γίνεται να πονάω τόσο πολύ;». Και άρχισα και σύρθηκα κοντά στον Βασίλη να δω τι κάνει και σκέφτηκα ότι ο Βασίλης θα πονάει αύριο γιατί ήταν πολύ κοντά του», πρόσθεσε. 

Το χρονικό

Ο κατηγορούμενος άνοιξε πυρ σε βάρος δύο αντρών που εκτελούσαν τεχνικά έργα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο ένας, υπάλληλος εταιρείας αερίου, και να τραυματιστεί ο δεύτερος.

Μετά την απολογία του ο κατηγορούμενος για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα, κρίθηκε προφυλακιστέος με εντολή των αρχών να κρατηθεί στο ψυχιατρείο μέχρι να ολοκληρωθεί η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη που ζήτησε η ανακριτής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 40χρονος κατά την παραμονή του στο ανακριτικό γραφείο δυσκολευόταν να απαντήσει με σαφήνεια στις ερωτήσεις της δικαστικής λειτουργού.

Ο 40χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης, υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι ο άνδρας που σκότωσε, του είχε κάνει μάγια και έχει οδηγηθεί στο ψυχιατρείο.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στην Ιεράπετρα: Πώς πείστηκε να παραδοθεί ο 54χρονος γυναικοκτόνος (Video)

Κορωνοϊός: «Αγγίζουν» τους 400 οι διασωληνωμένοι, πάνω από 3.600 κρούσματα – «Βράζει» η Θεσσαλονίκη

Θρίλερ με 400 πρόσφυγες ανοιχτά της Κρήτης: Η Ελλάδα ζητά από την Τουρκία να τους παραλάβει – Επιχείρηση με «οσμή» pushback (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:25