search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 05:26
MENU CLOSE

Tara Reid: Πιο αδύνατη από ποτέ η ηθοποιός – Σοκ από τις φωτογραφίες στο Instagram (photos)

29.10.2021 11:23
tara_reid_xr
photo instagram @tarareid

Ανησυχία προκάλεσαν στους θαυμαστές της οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram η γνωστή ηθοποιός Tara Reid. Κι αυτό γιατί σε αυτές απεικονίζεται σχεδόν αποστεωμένη…

Η ηθοποιός που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στην ταινία «American Pie» δέχθηκε πολλά αρνητικά σχόλια με πολλά από αυτά να κάνουν λόγο ακόμη και για νευρική ανορεξία.

Οι δύο ασπρόμαυρες φωτογραφίες με μπικίνι συνοδεύονταν από τη λεζάντα: «Τίποτα καλύτερο από την φίλη σου, που σε βγάζει καυτές καλλιτεχνικές φωτογραφίες στο Palm Springs (πόλη της Καλιφόρνια, ΗΠΑ), γνωστή και ως Taryn Manning».

Ένας follower της έγραψε: «Ας είμαστε ειλικρινείς, είναι κόκαλο. Κάποιος πρέπει να την βοηθήσει. Ήταν πάντα ένα όμορφο κορίτσι, αλλά δεν φαίνεται καλά εδώ», ενώ ένας άλλος τη χαρακτήρισε «τόσο λεπτή».

Η Τara αντέδρασε ζητώντας από τους θαυμαστές της να σταμάτησουν να σχολιάζουν το σώμα της: «Σταματήστε να μισείτε, αρχίστε να αγαπάτε. Κανείς δεν χρειάζεται να σχολιάζει το σώμα του άλλου. Δεν είναι σωστό, δεν είναι ωραίο και πληγώνει τον κόσμο. Παρακαλώ μην είστε ένας από αυτούς τους ανθρώπους που προκαλούν στεναχώρια».

Λίγο αργότερα δημοσίευσε ακόμη μια φωτογραφία, αυτή τη φορά έγχρωμη στην οποία έγραψε:

«Σε όλους όσοι έκαναν τα υπέροχα σχόλιά τους, εκφράζοντας το μίσος τους για τις καλλιτεχνικές φωτογραφίες μου που δημοσίευσα χθες, έφταιγε η γωνία λήψης.

Εδώ είναι μία άλλη φωτογραφία από χθες, για να σας δείξω ότι δεν είμαι πολύ αδύνατη. Έχω υψηλό μεταβολισμό. Όποιος έχει υψηλό μεταβολισμό, είναι αδύνατο να πάρει βάρος. Το μόνο που κάνω είναι να τρώω.

Αγαπώ όλους εσάς που γράψατε κάτι ωραίο! Συνεχίστε να αγαπάτε, είναι το μόνο πράγμα που θα σώσει αυτόν τον κόσμο».

Δεν είναι η πρώτη φορά που το βάρος της ηθοποιού ανησυχεί τους θαυμαστές της και φουντώνει τις φήμες για την υγεία της…

Διαβάστε επίσης:

GNTM: Η οικειοθελής αποχώρηση του Βασίλη και η ενόχληση της Κυβέλης (Videos)

Βάσια Παναγοπούλου: «Δεν ήθελε να εμβολιαστεί, διέκοψα τη συνεργασία» (Video)

Λευτέρης Νικόλιζας για Μπέσσυ Αργυράκη: «Λυπήθηκα τον καβαλιέρο της όταν είδα να τη σηκώνει στο DWTS» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42