search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:09
MENU CLOSE

Σίσσυ Χρηστίδου: Λύγισε στον αέρα – «Η Φώφη Γεννηματά άντεξε σαν λιοντάρι» (Video)

30.10.2021 14:21
xristidou_anastasia

Εμφανώς συγκινημένη μίλησε η Σίσσυ Χρηστίδου για τη Φώφη Γεννηματά.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι, που έχει μιλήσει δημόσια για τη μάχη της μητέρας της με τον καρκίνο, είπε αναφερόμενη στη Φώφη Γεννηματά: «Θα δούμε ένα βίντεο που αφορά τη Φώφη Γεννηματά, τη γενναία αυτή γυναίκα που μας συγκίνησε όλους πάρα πολύ ο επικήδειος λόγος των παιδιών της. Νομίζω δεν υπάρχει άνθρωπος να μην λύγισε, είτε είσαι μητέρα, είτε ακόμα και να μην είσαι μητέρα, μπορεί να είσαι κόρη ή γιος οπότε σε αυτή τη θέση όλοι μπήκαμε σίγουρα και νιώσαμε μεγάλο σφίξιμο στο στομάχι μας. Συγκινητική πάρα πολύ ήταν και για μένα η μπουνιά του συζύγου της εκείνη τη στιγμή. Νομίζω ότι όλοι λυγίσαμε».

«Μέσα στα χρόνια παρακολουθώντας όλες τις συνεντεύξεις της, βλέπεις ότι συνέχεια οριοθετούσε τα παιδιά χωρίς να πολυσυζητάει την ασθένειά της. Μόνο όταν είχε ερωτηθεί συγκεκριμένα. Πάντα τοποθετούσε τα παιδιά της, θυμάμαι που έλεγε “όταν μου συνέβη αυτό το παιδί μου να πάει στο δημοτικό, μετά έλεγα να τελειώσει το δημοτικό”. Και τώρα 17 χρονών πλέον τα παιδιά της τα μικρά, λίγο πριν την ενηλικίωση. Άντεξε σαν λιοντάρι μέχρι τώρα. Αυτό τα λέει όλα», συνέχισε εμφανώς συγκινημένη η Σίσσυ Χρηστίδου.

Διαβάστε επίσης:

Πολεμικό Ναυτικό: Συνεκπαίδευση της φρεγάτας «Θεμιστοκλής» με το αντιτορπιλικό «USS Porter» των ΗΠΑ

Τσίπρας: «Ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνηση έχουν αποφασίσει να μην ασχολούνται με την πανδημία»

Κριστιάν Καρεμπέ: Αποκάλυψη – σοκ – «Κρατούσαν τον προπάππου μου σε κλουβί σε ζωολογικό κήπο»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:08