search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:37
MENU CLOSE

#Metoo: Έρχονται μηνύσεις εναντίον 2 ακόμα ηθοποιών

31.10.2021 15:47
Καμία καταγγελία στην ΕΣΗΕΑ για σεξουαλική παρενόχληση - Media

Μετά τους Δημήτρη Λιγνάδη και Πέτρο Φιλιππίδη που βρίσκονται βρίσκονται εν αναμονή της έκδοσης βουλευμάτων σχετικά με την παραπομπή τους σε δίκη, ένας ακόμη 60χρονος ηθοποιός περιμένει την κλήση του ανακριτή σε απολογία. Επίσης, εξελίξεις έρχονται και στην υπόθεση και τέταρτου ατόμου, 40χρονου ηθοποιού αυτήν τη φορά, εις βάρος του οποίου έχουν ανοίξει δύο διαφορετικές δικογραφίες.

Αυτό αποκαλύπτει ο «Ελεύθερος Τύπος» και συγκεκριμένα τονίζει πως για τον 40χρονο ηθοποιό-σκηνοθέτη, που ζει και εργάζεται στο εξωτερικό τα τελευταία χρόνια, έχουν κατατεθεί τρεις μηνύσεις από τέσσερις διαφορετικές γυναίκες, εκ των οποίων οι δύο είναι αδελφές, με όλες τις καταγγέλλουσες να υποστηρίζουν ότι βιάστηκαν από το συγκεκριμένο πρόσωπο.

Η πρώτη μήνυση κατατέθηκε, στις 21 Ιουλίου, από μια πασίγνωστη ηθοποιό με καριέρα στο εξωτερικό και την αδελφή της, οι οποίες κατήγγειλαν τον 40χρονο για σωρεία βιασμών σε περίοδο που ήταν ανήλικες μεταξύ 2008 – 2014. Η δεύτερη μήνυση εις βάρος του 40χρονου κατατέθηκε, λίγες ημέρες αργότερα, από νεαρή γυναίκα, η οποία υποστηρίζει ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά τον Απρίλιο του 2014.

Η τρίτη μήνυση κατατέθηκε, στις 12 Αυγούστου 2021, από μια 28χρονη γυναίκα, η οποία υποστηρίζει ότι γνωρίστηκε με τον ηθοποιό το 2013, όταν εκείνος ανέλαβε να τη βοηθήσει με τις εξετάσεις που θα έδινε στη Δραματική Σχολή και, σύμφωνα με την ίδια, κατά τη διάρκεια μιας πρόβας τη βίασε.

Ποινική δίωξη για βιασμό ασκήθηκε και εις βάρος 60χρονου ηθοποιού με σημαντικό βιογραφικό σε θέατρο και τηλεόραση. Η καταγγέλλουσα δεν έχει σχέση με τον χώρο του θεάτρου και της ηθοποιίας και περιέγραψε, σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεσή της πράξεις σεξουαλικής κακοποίησής της, οι οποίες σε νομικό επίπεδο στοιχειοθετούν το αδίκημα του βιασμού.

Πηγή: eleftherostypos.gr

Διαβάστε επίσης:

Μόσιαλος για sms σε ανεμβολίαστους: Κακή ιδέα, να την πάρουν πίσω

Κωνσταντίνος Βασάλος: Έκπληξη στον …αέρα – Εισέβαλε στο πλατό με τούρτα η Βαλαβάνη (Video)

Θεσσαλονίκη: Νεκρός διανομέας φαγητού που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:36