search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:28
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Νεκρός διανομέας – «Το αυτοκίνητο έτρεχε σαν παλαβό, είναι άδικο» λέει η μητέρα του

31.10.2021 11:51
Courier_new

Την τελευταία του πνοή, κατά τη μεταφορά του από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, άφησε 47χρονος διανομέας φαγητού, τον οποίο παρέσυρε επιβατικό αυτοκίνητο, που οδηγούσε αλλοδαπός οδηγός 21 ετών.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το Σάββατο στις 23:50, στη διασταύρωση των οδών Γ. Παπανδρέου με 25ης Μαρτίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο οδηγός του αυτοκινήτου, ενώ αρχικά είχε εγκαταλείψει τον τόπο του δυστυχήματος, επέστρεψε και συνελήφθη, ενώ κατά τη σύγκρουση προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε τέσσερα σταθμευμένα οχήματα.

Προανάκριση διενεργούν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

«Έτρεχε σαν παλαβός, είναι άδικο»

«Ο γιος μου δούλευε χθες βράδυ. Βρέθηκε στο δρόμο του ένας νεαρός, ο οποίος έτρεχε σαν τον παλαβό, πέρασε τρία κόκκινα φανάρια και στο τρίτο παρέσυρε τον γιο μου. Η μηχανή του έγινε ένα μάτσο σίδερα. Τίποτα δεν έμεινε. Τόσο έντονη, τόσο σφοδρή ήταν η σύγκρουση» μας λέει η μητέρα του άτυχου διανομέα φαγητού και συνεχίζει:

«Ο οδηγός του αυτοκινήτου προσπάθησε να φύγει, όμως ευτυχώς τον έπιασαν. Δυστυχώς πολλά τέτοια συμβαίνουν, συνέβη και στο παιδί μου. Κάποιοι που ήταν εκεί στο σημείο φώναξαν αστυνομία, ασθενοφόρο και τον μετέφεραν στο Ιπποκράτειο και μετά μάθαμε και εμείς το κακό που έγινε.

Έκανε δύσκολη δουλειά το παιδί μου. Του άρεσε όμως πολύ. Εγώ του έλεγα όχι, μην είσαι όλη την ώρα στους δρόμους αλλά αυτό ήθελε. Τι να πω… Είναι δύσκολο για όλους μας. Το παιδί μου ήταν παντρεμένο και αφήνει πίσω του και δυο παιδιά, ένα 19χρονο αγόρι και ένα 16χρονο κορίτσι. Δεν θα τον αφήσουμε έτσι αυτόν που το έκανε».

Διαβάστε επίσης:

Μπαρτσελόνα: Άσχημο το ξεκίνημα της φετινής σεζόν

Tηλεθέαση Σαββάτου: «Πονοκέφαλος» για τον Νίκο Μάνεση – Σάρωσε η Χριστίδου

Πρύτανης ΑΠΘ: Είμαστε σε συναγερμό, προς αύξηση κρουσμάτων – Έως και 5πλάσιοι οι ασυμπτωματικοί

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:27