search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:37
MENU CLOSE

Εταιρεία σε πτώχευση διεκδικεί το «Μικρό Ελληνικό»

01.11.2021 07:00
Gournes_new

Δύο μεγάλα πρότζεκτ αναμένεται να προχωρήσουν το επόμενο διάστημα που είχαν «βαλτώσει», για διαφορετικούς λόγους το καθένα.

Το ένα είναι η έκταση στις Γούρνες Ηρακλείου Κρήτης, η οποία ανήκει στην ΕΤΑΔ και ο σχετικός διαγωνισμός θα έχει αναδείξει τον πλειοδότη έως το τέλος Νοεμβρίου, αν δεν έχουμε ενστάσεις.

Προβλέπω ενστάσεις, γιατί μετέχει στον διαγωνισμό εταιρεία που έχει κηρύξει πτώχευση και σε περίπτωση που πλειοδοτήσει θα έχουμε δικαστικές προσφυγές που μπορεί να μπλοκάρουν την όλη εξέλιξη της διαδικασίας.

Το δεύτερο αφορά την ανάδειξη νικητή του διαγωνισμού για την πώληση της πολύπαθης ΛΑΡΚΟ.

Εδώ, σε επιχειρηματικό σχήμα μετέχει εταιρεία του εξωτερικού, της οποίας ο μέτοχος καταζητείται από την Ιντερπόλ σε 23 χώρες.

Και εδώ προβλέπω, τα νομικά επιτελεία των Ομίλων να πιάνουν δουλειά για μήνες, σε περίπτωση που κριθεί απαραίτητο και ανάλογα πάντα, το αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης:

Ποια είναι η «τριάδα» διαδοχής στο ΚΙΝΑΛ

Οι επικρατέστεροι για το Επικρατείας

Για την Φώφη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:37