search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:16
MENU CLOSE

Η Κόνι Μεταξά ξεσπά για Ξιαρχό στο Instagram «για όποιον δεν κατάλαβε…»

01.11.2021 21:54
metaxa_1

Αφού τοποθετήθηκε σχετικά με τις δηλώσεις του πρώην κολλητού της φίλου, Τάσου Ξιαρχό, η Κόνι Μεταξά έκανε ένα εκ νέου ξέσπασμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια στο νέο της insta story αναφέρθηκε στο αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να κάνει ό,τι θέλει και να ντύνεται όπως θέλει, χωρίς να τον κρίνει κανείς.

Μάλιστα, τόνισε ότι εκείνη για πάντα θα είναι υπέρμαχος της λογικής να κάνει ο καθένας ό,τι τον ευχαριστεί και τον κάνει να νιώθει καλά με τον εαυτό του.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Για όποιον δεν κατάλαβε: Μπορείς να φοράς ό,τι θέλεις. Μπορείς να βάφεσαι όπως θέλεις. Μπορείς να τρως ό,τι θέλεις. Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις. Αρκεί να μην πληγώνεις κάποιον. Μου φαίνεται παράλογο που το 2021 αυτό δεν είναι αυτονόητο. Για εμένα είναι αυτονόητο. Εγώ έχω πληγωθεί πολλές φορές από λόγια και πράξεις άλλων. Γι’ αυτό δε γουστάρω να βλέπω κανέναν να πληγώνεται. Θα είμαι πάντα εδώ να σου λέω ότι είσαι αρκετή/ος έτσι ακριβώς όπως είσαι. Θα είμαι πάντα εδώ να σου θυμίζω να τους γ@@ας πρώτα και μετά να τους γράφεις στα α@@@@ια σου».

metaxakonnie

Διαβάστε επίσης;

Δόμνα Κουντούρη: Νοσηλεύεται ξανά στο Δρομοκαΐτειο – Τι έγραψε στο Facebook

Άλεκ Μπάλντουιν: Nτύθηκε «μασκαράς» 10 μέρες μετά τον θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς

Tάσος Ξιαρχό: Έδωσε σημεία ζωής στο Τik Tok – «Παρακαλούσα τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:16