search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:44
MENU CLOSE

Tάσος Ξιαρχό: Έδωσε σημεία ζωής στο Τik Tok – «Παρακαλούσα τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή»

01.11.2021 20:23
xiarcho-new

Σημεία ζωής έδωσε ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος μετά την κατακραυγή έλεγε πως θα αυτοκτονήσει και είχε πάρει χαπια, ενώ τον αναζητούσε η αστυνομία.

Ανέβασε ένα βίντεο στο Τik Tok, το οποίο και κατέβασε αμέσως δείχνοντας έτσι πως είναι εν ζωή.

«Σήμερα προσπάθησα να αυτοκτονήσω, θέλει πολλά κότσια. Κατάλαβα πως η χαρά του κόσμου δεν είναι το να διορθώσουμε πράγματα, αλλά να καταδικάζουμε. Για περίπου μια ώρα ήμουν αναίσθητος, παρακαλώντας τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή. Μέσα στους θάμνους. Δεν έχω κατάθλιψη, αντιθέτως είναι ένας χαρούμενος τύπος, που μεγάλωσε κακά στραβά αλλά τώρα κάνει πολλά καλά. Δυστυχώς τα λίγα κακά βγαίνουν μπροστά, αυτά προβάλλει η τιβί και ο κόσμος. Ντρέπομαι που απέτυχα και κορόιδεψα ένα κορίτσι μα δεν ντρέπομαι που κάνω λάθη», έγραψε ο γνωστός χορογράφος.

Το αυτοκίνητο του χορογράφου είχε βρεθεί από την αστυνομία κοντά στο πατρικό του σπίτι στο Μενίδι, αλλά αυτός παρέμενε εξαφανισμένος.

Κατά πληροφορίες, ο πατέρας του βρίσκεται στο Αστυνομικό Τμήμα Μενιδίου, όπου αναμένεται να οδηγηθεί και ο νεαρός χορογράφος, μετά την περιπέτεια της εξαφάνισής του.

Πάντως, οι αντιδράσεις οργής για τα χυδαία σχόλια του προς μια κοπέλα με μερικά κιλά παραπάνω δίνουν και παίρνουν από το βράδυ της Κυριακής.

Συγκεκριμένα, ο χορογράφος ανέβασε σε story στο Ιnstagram ένα βίντεο στο οποίο ουσιαστικά κορόιδευε τη νεαρή κοπέλα για το σώμα της.

Η κοπέλα που σύντομα αντιλήφθηκε ότι έγινε προϊόν χλευασμού μπροστά στους χιλιάδες ακολούθούς του στο Instagram, δεν δίστασε να στείλει το δικό της μήνυμα στον χορογράφο.

«Ευχαριστώ για το σχόλιο ότι είμαι χοντρή και δε θα έπρεπε να φοράω ρίγες. Την επόμενη φορά να με κάνεις και ταγκ μην είσαι μόνο εσύ ο σχολιαστής. Σε συγχωρώ γιατί ήσουν μεθυσμένος μαζί με την άλλη κοπέλα και προφανώς δεν έχεις όριο.

Αν θες μπορώ να σου δώσω την μπλούζα που φορούσα σαν αδύνατος που είσαι να την φορέσεις και να την αναδείξεις καλύτερα από το χοντρό κορμί μου. Να ‘σαι καλά και την επόμενη φορά να πληρώνετε στα μαγαζιά που πάτε και γίνεστε ρεζίλι. Να ‘σαι καλά και μίλα λίγο στον καθρέφτη».

Όπως ήταν φυσικό, το περιστατικό προκάλεσε σάλο στα social media, με τους χρήστες του διαδικτύου να κατηγορούν ευθέως τον Τάσο Ξιαρχό για απαράδεκτη συμπεριφορά και bullying.

Διαβάστε επίσης:

Κιμ Καρντάσιαν: Σε τρυφερά τε-α-τετ με τον Pete Davidson (Photo/Video)

Άρης Σερβετάλης: «Αναζητούσα την ηδονή ώσπου έπιασα πάτο – Με έσωσε η πίστη» (Video)

Νίκος Μπάρκουλης: Έμαθε on air οτι έχει αδερφή! (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:42