search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:55
MENU CLOSE

Τάσος Ξιαρχό: Μπάρκα, Καινούργιου και Σκορδά του τα «χώνουν» (Videos)

01.11.2021 16:33
tasos-xiarcho-new

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες ο χορευτής και χορογράφος Τάσος Ξιαρχό, όταν με ένα βιντεάκι του στο Instagram κορόιδευε μία κοπέλα για τα περιττά κιλά της, δίνοντας μάλιστα και συμβουλή ότι θα έπρεπε να αποφεύγει να φοράει οριζόντια ρίγα λόγω σωματότυπου.

Κόσμος στα σόσιαλ μίντια άφηναν οργισμένα σχόλια για το body shaming, ανάμεσά τους και γνωστές παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης.

Η Δανάη Μπάρκα βγήκε στο «Πάμε Δανάη!» με ριγέ μπλούζα και είπε τα εξής: «Ένας από τους λόγους που είμαι πολύ χαρούμενη που υπάρχω με έναν τρόπο στην ελληνική τηλεόραση είναι γιατί έχουμε βήμα σε περιπτώσεις και καταστάσεις που χρειάζεται να έχουμε όλοι ένα βήμα και να πούμε τη γνώμη μας. Μπορεί πάρα πολλοί άνθρωποι να έχουν δει το σαββατοκύριακο το σάλο που προέκυψε με την ανάρτηση ενός γνωστού ανθρώπου σε σχέση με ένα κορίτσι το οποίο δεν γνώριζε ότι ανέβηκε στα social media του συγκεκριμένου ανθρώπου και φόραγε ρίγες και ήταν λίγο εύσωμη».

Στη συνέχεια σημείωσε: «Δεν υπάρχει κανένας κατώτερος άνθρωπος από κανέναν άλλον. Όλοι είμαστε το ίδιο σημαντικοί, το ίδιο απαραίτητοι και αναγκαίοι σε αυτό τον κόσμο. Όσο αλλάζουμε τον εαυτό μας για να αρέσουμε σε τρίτους ή στην κοινωνία, χαλάμε την προσωπικότητά μας. Γι’ αυτό να μην πέφτουμε σε αυτή την παγίδα».

«Να φοράτε ρίγες, να φοράτε ότι θέλετε, να σας αγαπάτε και αν κάποια στιγμή αισθάνεστε πιο δυνατοί από κάποιον άλλον, να τον προστατεύετε γιατί στη θέση ενός κοριτσιού που υπέστη μπούλινγκ μπορεί να βρεθούμε εμείς αύριο. Ότι γίνετε στον διπλανό, αφορά άμεσα και εμάς», κατέληξε.

«Τι ξεφτιλίκι είναι αυτό, τι ντροπή»

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία εμφανίστηκε στην εκπομπή της έξαλλη με τον χορευτη. «Τι ξεφτιλίκι είναι αυτό, τι ντροπή», είπε εμφανώς νευριασμένη.

«Θα ξεκινήσουμε σήμερα με τη Μαίρη, μια κοπέλα, η οποία βρέθηκε στο επίκεντρο μετά από τραγικά σχόλια για την εμφάνισή της. Τα άκρως αυτά ρατσιστικά σχόλια τα άκουσε από τον Τάσο Ξιαρχό σε μια έξοδό της. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ από χθες. Τα σχόλια του Τάσου ήταν αισχρά. Ακόμα και η συγγνώμη του είναι ντροπιαστική. Πρέπει να τον κάνετε όλοι unfollow μετά από αυτό. Ξεφτιλίστηκε! Αυτό του μάθανε μόνο; Για μένα κάνει ρεζίλι και τους γονείς του, που δεν ξέρω αν οι γονείς του του είπαν ποτέ κάτι τέτοιο, ίσως το έβγαλε και από το μυαλό του. Τι ξεφτιλίκι είναι αυτό; Τι ντροπή;».

«Πόση τοξικότητα; Πόσο εμετικό είναι αυτό; Και συνεχίζει μετά και τα κάνει ακόμα χειρότερα. Βλέποντάς το όλο αυτό ένιωθα τάση προς εμετό. Σταματήστε να ασχολείστε με τα κιλά, με τις πλαστικές, με την εμφάνιση του άλλου και δουλέψτε τις ψυχές σας. Η κοινωνία μας νοσεί. Και αυτή τη στιγμή, προβάλλοντας αυτό το άτομο με αυτές τις αντιλήψεις, νοσούμε κι εμείς που το προβάλλουμε», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

«Το πιο τραγικό από όλα είναι ότι τον ακολουθούν παιδιά»

Με τη σειρά της η Φαίη Σκορδά στο «Πρωινό» είπε χαρακτηριστικά: «Έχω γίνει έξαλλη και στεναχωριέμαι πάρα πολύ με τον Τάσο. Το χθεσινό το επαναλαμβανόμενο ήταν τραγικό. Βγαίνεις έξω και νομίζεις ότι έχεις την εξουσία να εκθέτεις τη ζωή ενός ανθρώπου. Μιλάς για την εξωτερική εμφάνιση, μιλάς για τα ρούχα, μιλάς για δεδομένα και στερότυπα. Ότι οι άνθρωποι που έχουν παραπάνω κιλά δεν πρέπει να φοράνε τι; Ριγέ μπλουζάκια; Το πιο τραγικό από όλα είναι ότι τον ακολουθούν παιδιά και τα βάζει σε αυτή τη λογική. ότι ναι, επιτρέπεται να κάνεις bullying».

Γνωστές Ελληνίδες πόζαραν στο Instagram με ριγέ μπλούζες βάζοντας στη… θέση του τον χορευτή. Μεταξύ αυτών, η Σίσσυ Χρηστίδου, η Κατερίνα Ζαρίφη και η Δανάη Μπάρκα, δίνοντας το δικό του μήνυμα κατά του body shaming.

Διαβάστε επίσης:

Άρης Σερβετάλης: «Αναζητούσα την ηδονή ώσπου έπιασα πάτο – Με έσωσε η πίστη» (Video)

Νίκος Μπάρκουλης: Έμαθε on air οτι έχει αδερφή! (Video)

Τάσος Ξιαρχό: «Δε με καλύπτει η συγγνώμη του» απαντά η κοπέλα που χλευάστηκε από τον χορευτή (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:52