search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:55
MENU CLOSE

Τάσος Ξιαρχό: Απειλεί να αυτοκτονήσει – Αναζητείται από την αστυνομία, τι δηλώνει ο πατέρας του (Videos)

01.11.2021 17:31
tasos-xiarcho-new

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του χορογράφου και χορευτή, Τάσου Ξιαρχό , οποίος σύμφωνα με πληροφορίες από κοντινό του πρόσωπο έχει πάρει χάπια και απειλεί να βάλει τέλος στη ζωή του, στο Μενίδι.

Όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Δευτέρας ο Τάσος Ξιαρχό ενεπλάκη σε καταδίωξη στο Μενίδι καθώς παραβίασε κόκκινα φανάρια και δεν σταμάτησε στα σήματα της αστυνομίας.

Το αυτοκίνητό του εντοπίστηκε λίγο αργότερα, κοντά στο πατρικό του, ωστόσο ο χορογράφος αγνοείται. Στις έρευνες, που γίνονται στο Μενίδι, συμμετέχει τόσο η ΕΛ.ΑΣ. όσο και η ΕΜΑΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τάσος Ξιαρχό έχει στείλει μήνυμα σε φιλικό του πρόσωπο, λέγοντας ότι είναι καλά στην υγεία του.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, νωρίτερα, ο πατέρας του Τάσου Ξιαρχό, Ηλίας, είπε ότι τον καλεί συνεχώς στο τηλέφωνο και είναι πότε ανοιχτό, πότε απενεργοποιημένο, πράγμα που σημαίνει ότι βρίσκεται στη ζωή και δεν έχει προβεί στο απονενοημένο.

Νωρίτερα, η Nescafe ανακοίνωσε πως σκοπεύει να διακόψει τη συνεργασία της με τον χορογράφο, εξαιτίας των χονδροφοβικών του σχολίων.

«Με λύπη είδαμε την πρόσφατη ανάρτηση του Tάσου Ξιαρχό στα προσωπικά του κοινωνικά δίκτυα. Οι αξίες της μάρκας NESCAFÉ στηρίζονται στον σεβασμό και στο δικαίωμα της ιδιωτικότητας του κάθε ανθρώπου. H μάρκα NESCAFÉ Dolce Gusto δεν θα συνεχίσει τη συγκεκριμένη συνεργασία», αναφέρει η εταιρεία στο Twitter.

Πάντως, οι αντιδράσεις οργής για τα χυδαία σχόλια του προς μια κοπέλα με μερικά κιλά παραπάνω δίνουν και παίρνουν από το βράδυ της Κυριακής.

Συγκεκριμένα, ο χορογράφος ανέβασε σε story στο Ιnstagram ένα βίντεο στο οποίο ουσιαστικά κορόιδευε τη νεαρή κοπέλα για το σώμα της.

Η κοπέλα που σύντομα αντιλήφθηκε ότι έγινε προϊόν χλευασμού μπροστά στους χιλιάδες ακολούθούς του στο Instagram, δεν δίστασε να στείλει το δικό της μήνυμα στον χορογράφο.

«Ευχαριστώ για το σχόλιο ότι είμαι χοντρή και δε θα έπρεπε να φοράω ρίγες. Την επόμενη φορά να με κάνεις και ταγκ μην είσαι μόνο εσύ ο σχολιαστής. Σε συγχωρώ γιατί ήσουν μεθυσμένος μαζί με την άλλη κοπέλα και προφανώς δεν έχεις όριο.

Αν θες μπορώ να σου δώσω την μπλούζα που φορούσα σαν αδύνατος που είσαι να την φορέσεις και να την αναδείξεις καλύτερα από το χοντρό κορμί μου. Να ‘σαι καλά και την επόμενη φορά να πληρώνετε στα μαγαζιά που πάτε και γίνεστε ρεζίλι. Να ‘σαι καλά και μίλα λίγο στον καθρέφτη».

Όπως ήταν φυσικό, το περιστατικό προκάλεσε σάλο στα social media, με τους χρήστες του διαδικτύου να κατηγορούν ευθέως τον Τάσο Ξιαρχό για απαράδεκτη συμπεριφορά και bullying.

Διαβάστε επίσης:

Κιμ Καρντάσιαν: Σε τρυφερά τε-α-τετ με τον Pete Davidson (Photo/Video)

Άρης Σερβετάλης: «Αναζητούσα την ηδονή ώσπου έπιασα πάτο – Με έσωσε η πίστη» (Video)

Νίκος Μπάρκουλης: Έμαθε on air οτι έχει αδερφή! (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:55