search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:51
MENU CLOSE

COP26: Ο Ινδός πρωθυπουργός αγκάλιαζε τους πάντες – Έφερε σε δύσκολη θέση τον Αντόνιο Γκουτέρες

02.11.2021 16:28
india1

Έκπληξη έχει προκαλέσει στους συμμετέχοντες της Συνόδου Κορυφής του ΟΗΕ για το Κλίμα COP26 που διεξάγεται στη Γκασκώβη το πόσο εγκάρδιος είναι με τους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων ο πρωθυπουργός της Ινδίας, Νορέντρα Μόντι.

Τη Δευτέρα, ο φακός απαθανάτισε τον Ινδό πρωθυπουργό να κάνει μία μεγάλη αγκαλιά στον γενικό γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, ενώ ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον, ήταν κοντά στους δύο πολιτικούς άνδρες.

Ο Γκουτέρες δεν αισθάνθηκε πολύ άνετα όταν ο Μόντι τον πλησίασε πολύ και σήκωσε το κεφάλι του σε μία προσπάθησε να κρατήσει τις απαραίτητες αποστάσεις.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», o πρωθυπουργός της μεγαλύτερης δημοκρατίας του πλανήτη έχει συνηθίσει τους ηγέτες σε θερμές υποδοχές. Δεν διστάζει να τσαλακώσει την εικόνα του δείχνοντας τη χαρά του που παραβρίσκεται σε μεγάλες εκδηλώσεις και για τόσο σημαντικά θέματα.

Ο πρωθυπουργός της Ινδίας ήταν εγκάρδιος αλλά και επικίνδυνος σε ότι αφορά την διασπορά του κορωνοιού καθώς πλησίασε τον Γκουτέρες αρκετά και δεν φορούσε μάσκα.

Ανάλογες εικόνες έχουν στα χέρια τους τα ΜΜΕ, με τον Νορέντρα Μόντι να κάνει αγκαλιές στον Βρετανό πρωθυπουργό, Μπόρις Τζόνσον αλλά και τον Καναδό ομόλογό του, Τζαστίν Τριντό στη διάσκεψη των G20 που πραγματοποιήθηκε στη Ρώμη. Και αυτούς τους αγκάλιασε με ακάλυπτο το πρόσωπό του.

Διαβάστε επίσης

GNTM 4: Κλάματα στο πλατό για το μοντέλο που αποχώρησε (Videos)

Καιρός: Τι να περιμένουμε την Τετάρτη – Αναλυτική πρόγνωση

Κώστας Μπακογιάννης: Τι είπε με Μάικ Μπλουμπεργκ και Μπιλ Γκέιτς στη Γλασκώβη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:51