search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:19
MENU CLOSE

Γιάννης Στάνκογλου στον Αρναούτογλου: Οι μέρες στη… φυλακή και τα «άγρια» νεανικά του χρόνια (Video)

02.11.2021 10:09
giannis-stankogloy-new

Για την οικογένειά του, τη σχέση με τα παιδιά του αλλά και τις ημέρες που χρειάστηκε να μείνει στη φυλακή μίλησε ο Γιάννης Στάνκογλου.

Ήταν τρεις ημέρες που ο ηθοποιός έμεινε στη φυλακή του Κορυδαλλού, λόγω γυρισμάτων για την ταινία «Θανατοποινίτης».

«Ήταν ένας άλλος κόσμος αλλά ένας κόσμος ο οποίος πραγματικά μέσα σε αυτό το οποίο υπήρχε, είχε μια καθαρότητα, δεν μπορούσες να ξεφύγεις. Τα μάτια “κόβανε”. Είχα την τύχη να έχω πολύ καλές σχέσεις με τους περισσότερους, μου φέρανε μέχρι και τσίπουρο από μήλα που φτιάχνουν. Δύσκολα τα πράγματα στη φυλακή, είναι δύσκολα» είπε -μεταξύ άλλων- μιλώντας στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Ήμουν άγριο νιάτο, έψαχνα το δίκιο μου»

«Ήμουν πάντα στην πρώτη γραμμή. Μεγάλωσα στον Περισσό και ήμουν πάντα στις… επάλξεις. Ήμουν άγριο νιάτο, αλλά πάντα έψαχνα και το δίκιο μου, όχι μόνο για μένα. Δεν έλεγα ποτέ “θα κάνουμε κατάληψη για να κάνουμε κατάληψη”, αλλά “θα κάνουμε κατάληψη γιατί ξέρουμε και πρέπει να το πάρουμε αυτό που θέλουμε”.

Ήταν όλα με τις παρέες, μετά στη ζωή μου μπήκαν τα βιβλία. Με είχε πιάσει η αστυνομία 3-4 φορές, από κάτι γήπεδα, άστα τώρα… Με έχουν δέσει για εξακρίβωση στοιχείων έξω από το Γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας. Μας δένουν 30-40 άτομα μας βάζουν μέσα στην κλούβα, χωρίς να έχουμε κάνει τίποτα, απλά για εξακρίβωση στοιχείων. Για κακή μου τύχη μας πηγαίνουν στο ΑΤ του Περισσού.

Εκείνη την ώρα περνούσε ο πατέρας μου απ΄έξω και πήγαινε από το ένα καφενείο στο άλλο. Κοιτάζει πάνω και με βλέπει μέσα με άλλους 40. Ήμουν 16 χρονών».

Η οικογενειακή ζωή και τα παιδιά

«Προσπαθώ να δώσω ελευθερία στα παιδιά μου. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να τους μεταφέρω κάποιον φόβο, θέλω να τους εμφυσήσω την προσοχή και πως ο κόσμος μας δεν είναι μόνος ρόδινος και καλός. Υπάρχει και ο κίνδυνος, υπάρχουν και άγρια πράγματα που μπορούν να τους συμβούν. Αλλά μέχρι να τους συμβούν, θέλω να προσέχουν και να μη φοβούνται. Η Φοίβη είναι 12 και ο Φίλιππος 7».

Διαβάστε επίσης:

Τάσος Ξιαρχό: Η προσβλητική ανάρτηση για τη Δανάη Μπάρκα και η απάντηση της παρουσιάστριας

Δόμνα Κουντούρη: Νοσηλεύεται ξανά στο Δρομοκαΐτειο – Τι έγραψε στο Facebook

Squid Game: Ο Ζλάταν έκανε βίντεο για τη σειρά του Netflix παρέα με τον Khaby

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:17