search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:05
MENU CLOSE

Στάνκογλου για ελληνικό #Metoo: Με σόκαραν οι μαρτυρίες ανθρώπων του θεάτρου (Video)

27.09.2021 10:16
stankoglou_new

Για τις συνεχείς καταγγελίες ανθρώπων του θεάτρου σχετικά με τις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχουν βιώσει αλλά συνολικά και για το ελληνικό #Metoo μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου.

«Πιστεύω ότι μόνο καλό μπορεί να φέρει αυτό που συνέβη και πολύ καλά έκαναν όσοι μίλησαν. Πρέπει να γίνει ένας οργανωμένος αγώνας και προσπάθεια ώστε να κρατηθούν τα όρια», σχολίασε αρχικά ο ηθοποιός.

«Με σόκαρε όταν διάβαζα μαρτυρίες ανθρώπων που τα έζησαν αυτά. Λες, πώς ήταν δυνατόν να είμαι κοντά σε αυτούς τους ανθρώπους και να μην έχω πάρει χαμπάρι;», πρόσθεσε ο Γιάννης Στάνκογλου.

Παράλληλα, μίλησε και για την φετινή του δουλειά στο θέατρο αλλά και την προσωπική του ζωή.

«Πήρα ένα ρίσκο φέτος. Ήθελα να καταπιαστώ ολοκληρωτικά με το θέατρο. Έχει να κάνει με την ενδοοικογενειακή βία και με τη φτώχεια. Η σκηνοθεσία δεν είναι κάτι που έχω ξανακάνει, η εμπειρία μου στο θέατρο είναι μεγάλη. Με ενδιαφέρει η προσωπική μου πορεία. Αποτυχία για μένα είναι να είσαι σε ένα θίασο και να περιμένεις να περνάς καλά στη συνεργασία αυτή και να μην συμβαίνει. Θεωρώ ότι πρέπει να έχουμε όρια στις σχέσεις μας. Όρια σεβασμού ο ένας απέναντι στον άλλο. Είναι δύσκολη δουλειά το θέατρο», είπε ο Γιάννης Στάνκογλου.

 «Έχω ζήσει πολύ ωραία πράγματα, που όταν ήμουν μικρός δεν φανταζόμουν ότι θα κάνω. Νιώθω περήφανος που έχω ανοιχτή επικοινωνία με τα παιδιά μου. Πάντα είμαι ερωτευμένος. Στο φλερτ αντιδρώ σαν ένα 47άρη που έχει ζήσει τη ζωή του», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Δήμητρα Κατσαφάδου: Η guest εμφάνιση στο J2US και το απρόοπτο (Videos)

Άντζι Ντίκινσον: Το sex symbol των δεύτερων ρόλων

Σπύρος Φωκάς: Η δραματική έκκληση της φίλης του ηθοποιού στην Πολιτεία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:04