search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 15:16
MENU CLOSE

Κώστας Καραμανλής: Και επισήμως θετικός στον κορωνοϊό – Τι έγραψε στο twitter (Video)

03.11.2021 17:24
karamanlis-new

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο υπουργός Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, μετά από rapid test στο οποίο υποβλήθηκε στη Βουλή αλλά και μοριακό τεστ, το αποτέλεσμα του οποίου ανακοινώθηκε αργά το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο υπουργός συμμετείχε στη Βουλή στη συζήτηση για την Οδική Ασφάλεια από την οποία και αποχώρησε.

«Είμαι εμβολιασμένος, όλα θα πάνε καλά»

Ο υπουργός Μεταφορών γνωστοποίησε ότι νοσεί από κορωνοϊό με διαδοχικές αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, σημειώνοντας ακόμα ότι ελπίζει πως δεν θα υπάρξουν επιπλοκές και μεγάλη ταλαιπωρία καθώς είναι εμβολιασμένος.

Διεκόπη η συνεδρίαση της Βουλής

Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος του rapid test του Κώστα Καραμανλή, διεκόπη η συνεδρίαση για την συζήτηση του νομοσχεδίου για την οδική ασφάλεια στην Ολομέλεια της Βουλής.

O προεδρεύων αντιπρόεδρος Απόστολος Αβδελάς, διέκοψε τη συζήτηση στην Ολομέλεια ανακοινώνοντας πως ο υπουργός, που νωρίτερα ήταν στην αίθουσα, ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα ότι βρέθηκε θετικός σε rapid test που έκανε και σε λίγο θα υποβληθεί και σε μοριακό τεστ. Κατόπιν αυτού διακόπηκε η συνεδρίαση, η οποία θα συνεχιστεί την Πέμπτη, ώστε να απολυμανθεί η αίθουσα και να ακολουθηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός αισθάνθηκε αδιαθεσία και πήγε να κάνει το σχετικό τεστ. Περαστικά του ευχήθηκαν οι βουλευτές όλων των πτερύγων.

Διαβάστε επίσης:
Άρειος Πάγος: Παρέμβαση του εισαγγελέα για τις γυναικοκτονίες

Κορωνοϊός: «Καμπανάκι» για 600.000 ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών

Προσοχή: Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί τρόφιμο με σαλμονέλα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 15:15