search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:09
MENU CLOSE

Λάρισα: Σε ΜΕΘ 40χρονη ανεμβολίαστη νοσηλεύτρια που διανύει τον έκτο μήνα εγκυμοσύνης

03.11.2021 20:33
meth_new

Μετά την ανεμβολίαστη έγκυο που έχασε τη ζωή της από κορωνοϊό, μία ακόμη νέα γυναίκα δίνει μάχη με τον κορωνοϊό ενώ βρίσκεται σε ΜΕΘ στη Λάρισα και οι γιατροί αναμένεται να αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν σε καισαρική για να σωθεί το έμβρυο.

Η γυναίκα, η οποία τέθηκε σε διαθεσιμότητα επειδή αρνήθηκε να κάνει το εμβόλιο, διανύει τον έκτο μήνα κύησης.

Η κατάσταση της υγείας της 40χρονης νοσηλεύτριας από τη Λάρισα επιδεινώθηκε και οι γιατροί αποφάσισαν τη διασωλήνωσή της και αναμένεται απόφαση για καισαρική ή μη.

Τη Δευτέρα χάθηκε μία νέα κοπέλα με τη μητέρα της να σπάει τη σιωπή της καταγγέλλοντας τον γυναικολόγο της κόρης της πως την προέτρεψε να μην εμβολιαστεί. Η ίδια είπε: «Πήγαινε στον γυναικολόγο και της έλεγε ”μην κάνεις το εμβόλιο, μην το κάνεις”, κόλλησε το κορίτσι μου»

Η έγκυος από την Κατερίνη είχε διαγνωσθεί με κορωνοϊό στην 33η εβδομάδα κύησης

Η νεαρή γυναίκα, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε υποκείμενα νοσήματα και ήταν ανεμβολίαστη, νοσηλεύτηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Κατερίνης, αλλά στα τέλη Σεπτεμβρίου οι θεράποντες γιατροί έκριναν ότι ήταν απαραίτητο να διακομισθεί στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Και η μητέρα της συνέχισε: «Γιατί τι λάθος έγινε; Γιατί χάθηκε το κορίτσι μου; Πήγαινε στο γυναικολόγο, της έλεγε ”μην το κάνεις, μην το κάνεις, κόλλησε το κορίτσι μου”. Πήγαινε στη γυναικολόγο εδώ. ”Μην το κάνεις το εμβόλιο, μην το κάνεις το εμβόλιο”. Δεν το έκανε το κορίτσι. Δεν την άφηνε. Αυτή την πήρε στο λαιμό της»

Διαβάστε επίσης:

Τροχαίο ντελίβερι: Καταγγελία κατά Πορτοσάλτε στο ΕΣΡ

Επιμένει ο Πορτοσάλτε για ντελιβεράδες: «Δεν είπα τίποτα περισσότερο από αυτό που ζούμε όλοι» (Video)

Θεσσαλονίκη: «Η σύζυγος μου ήταν στο μπάνιο» λέει ο πατέρας της 4χρονης που έπεσε από τον 4ο όροφο (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:09