search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:46
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: «Η σύζυγος μου ήταν στο μπάνιο» λέει ο πατέρας της 4χρονης που έπεσε από τον 4ο όροφο (Video)

03.11.2021 19:27
koritsaki_ptosi_thess-new

Η είδηση προκάλεσε σοκ σε όλη την Ελλάδα. Ένα 4χρονο κοριτσάκι βγήκε στο μπαλκόνι και έπεσε από τον 4ο όροφο μιας πολυκατοικίας στο Κορδελιό. Ένα δέντρο που της έκοψε τη φόρα της πτώσης και ένας γιατρός που περνούσε τυχαία από το σημείο, της έσωσαν τη ζωή.


Το κοριτσάκι νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο με μώλωπες και κάποια κατάγματα που δεν ανησυχούν τους γιατρούς. Ο πατέρας του παιδιού που μίλησε στο Mega, έδωσε τη δική του εκδοχή για το πώς έπεσε το κοριτσάκι και πως είναι δυνατόν εκείνη τη στιγμή να μην το επιτηρούσε κάποιος ενήλικας.
«Το παιδί είναι καλά. Η σύζυγός μου λέει ”ήμουν στο μπάνιο” και ότι έπεσε κάτω και δεν θυμάται μετά τίποτα. Μέχρι το πρωί ήταν στην αστυνομία, τι τους είπε εκεί δεν ξέρω», είπε ο πατέρας.


Το περιστατικό συνέβη στη μια μετά το μεσημέρι και οι αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν τι ακριβώς συνέβη: «Η κατάσταση είναι τραγική. Ξαφνικά εκεί που δουλεύαμε ακούσαμε έναν ήχο και έναν θόρυβο να σκάει στα πλακάκια. Τρέχουμε και βλέπουμε ένα κορίτσι που δεν ανέπνεε, έτρεχε αίμα από το στόμα, μας κόπηκαν τα πόδια. Πήρα αμέσως το 166 και για καλή του τύχη εκεί ήταν ένας γιατρός, του έκανε μαλάξεις και μέσα σε λίγα λεπτά επανήλθε. Απορούσαμε όλοι πως σκαρφάλωσε και έπεσε το παιδί»


Ενώ ο θείος του μικρού κοριτσιού είπε: «Οι γιατροί μάς είπαν ότι έχουμε ξεφύγει τον κίνδυνο, λίγες γρατζουνιές στο πρόσωπο. Η μαμά της ήταν στο μπάνιο και τα δύο μεγάλα (σ.σ. αδέρφια της) ήταν στο σπίτι. Δεν ήταν μόνο του το παιδί. Δεν το είδε πότε βγήκε στο μπαλκόνι για να φωνάξει, φώναξαν οι γείτονες από κάτω γιατί είχε λαϊκή»

Διαβάστε επίσης:

Βόρεια Ελλάδα: Έστησαν κύκλωμα με πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού από τη Βουλγαρία (Video)

Ιερά Σύνοδος: Για την (ενδοοικογενειακή) βία φταίνε… ο Αδάμ και η Εύα

Τάσος Ξιαρχό: «Μου λένε ότι θα αποτελειώσουμε τον γιο σου», λέει η μητέρα του (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:35