search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 03:48
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Από θαύμα γλίτωσε κοριτσάκι που έπεσε από μπαλκόνι του 4ου ορόφου (video)

02.11.2021 15:37
kordelio876-new

Από το μπαλκόνι του σπιτιού του στον 4ο όροφο έπεσε κοριτσάκι 3,5 ετών στη Θεσσαλονίκη. Το παιδί διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Το συμβάν έγινε στη 1 μετά το μεσημέρι σε πολυκατοικία που βρίσκεται επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου 39, στο Κορδελιό.

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, την πτώση του παιδιού ανέκοψαν τα σχοινιά της μπουγάδας σε διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου. Στη συνέχεια χτύπησε σε δέντρο και κατέληξε στο πεζοδρόμιο ενώ προηγουμένως το παιδί έπεσε πάνω σε έναν ηλικιωμένο πεζό.

«Εμείς δουλεύαμε και ξαφνικά ακούσαμε έναν θόρυβο και είδαμε να σκάει ένα παιδάκι κάτω στο πεζοδρόμιο», περιγράφει άνθρωπος που δουλεύει στην περιοχή, τονίζοντας ότι ως εκ θαύματος βρέθηκε στο σημείο ένας γιατρός, ο οποίος ξεκίνησε να κάνει μαλάξεις στο παιδί μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν πως το κοριτσάκι έπεσε από το μπαλκόνι την ώρα που προσπαθούσε να πιάσει μια ομπρέλα, η αστυνομία όμως ερευνά την υπόθεση προκειμένου να διαπιστωθεί υπό ποιες συνθήκες το κοριτσάκι βρέθηκε στο κενό. Μαρτυρίες υποστηρίζουν ότι το παιδί ήταν μόνο του στο σπίτι.

Διαβάστε επίσης:

Τροχαίο στην Θεσσαλονίκη: Γνωστή μαραθωνοδρόμος η 40χρονη που παρασύρθηκε θανάσιμα από φορτηγό (Photos)

Ο κορυφαίος Έλληνας επιστήμονας που αναδεικνύει τα «μυστικά» των ωκεανών (photos)

Βίντεο: Ο Διευθυντής της Κλινικής Covid στη Λάρισα κατέρρευσε από την κούραση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09