search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:15
MENU CLOSE

Τροχαίο στην Θεσσαλονίκη: Γνωστή μαραθωνοδρόμος η 40χρονη που παρασύρθηκε θανάσιμα από φορτηγό (Photos)

02.11.2021 14:34
sofia_iordanidou_new

Θλιβερό είναι για ακόμη μια μέρα το σκηνικό στην πόλη της Θεσσαλονίκης, μετά το νέο θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί στο κέντρο της πόλης.

Μια 40χρονη γυναίκα έχασε την ζωή της καθώς παρασύρθηκε από φορτηγό ενώ πήγαινε στη δουλειά της με το ποδήλατό της, όπως συνήθιζε να κάνει κάθε μέρα.

Η άτυχη γυναίκα, αρχικά διασωληνώθηκε μέσα στο ασθενοφόρο, ωστόσο είχε υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις με αποτέλεσμα να υποκύψει στα τραύματά της.

Όπως προέκυψε στην συνέχεια, το θύμα του θανατηφόρου τροχαίου είναι η 40χρονη ποδηλάτισσα Δήμητρα Ιορδανίδου, η οποία ήταν σπουδαία μαραθωνοδρόμος με μεγάλες διακρίσεις.

Με δύο φορές τρίτη πανελλήνια θέση και δύο φορές 4η πανελλήνια θέση στον Μαραθώνιο της Αθήνας και έχοντας εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους διεθνείς μαραθωνίους της Στοκχόλμης και του Ναγκάνο στην Ιαπωνία, η Δήμητρα Ιορδανίδου έχει γράψει την δική της ιστορία στον ελληνικό αθλητισμό.

Είχε αγωνιστεί με τέσσερα διαφορετικά σωματεία. Αρχικά με τον ΠΑΟΚ, στη συνέχεια με τον ΓΑΣ Κουφαλίων Θεσσαλονίκης, με τον Ηρακλή και φέτος με τον Τρίτωνα Θεσσαλονίκης.

Μόνον δυο αθλήτριες συλλόγων της Μακεδονίας-Θράκης έχουν επιτύχει μέχρι σήμερα καλύτερες επιδόσεις στον Μαραθώνιο της Αθήνας από τη Δήμητρα Ιορδανίδου.

Η άτυχη 40χρονη είχε πτυχίο στο Οικονομικό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με μεταπτυχιακές σπουδές MSc in Management στο Πανεπιστήμιο του Bath στην Αγγλία και προϋπηρεσία στον τραπεζικό τομέα ως στέλεχος στη λιανική τραπεζική.

Διαβάστε επίσης:

Ο κορυφαίος Έλληνας επιστήμονας που αναδεικνύει τα «μυστικά» των ωκεανών (photos)

Βίντεο: Ο Διευθυντής της Κλινικής Covid στη Λάρισα κατέρρευσε από την κούραση

Κορωνοϊός: Στις 13:00 η συνεδρίαση της επιτροπής των ειδικών – Στις 18:00 οι ανακοινώσεις Πλεύρη (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:13