search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:06
MENU CLOSE

Μάκης Χριστοδουλόπουλος – Λίτσα Γιαγκούση: Μαίνεται ο «πόλεμος» μεταξύ τους

05.11.2021 17:13
image (1)

Τη δικαστική οδό είναι διατεθειμένος να ακολουθήσει ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος αν η Λίτσα Γιαγκούση δεν ανακαλέσει αυτά που είπε σε συνέντευξη που έδωσε στην οποία κατηγορούσε τον συνάδελφό της για προσβλητική συμπεριφορά πάνω στην πίστα.

Συγκεκριμένα, η Λίτσα Γιαγκούση ισχυρίζεται ότι ο τραγουδιστής της έκοψε το πρόγραμμα και αντί για 40 λεπτά τραγούδησε μόνο 10 στο δεύτερο πρόγραμμα.

«Δε θα επαναλάμβανα ποτέ την συνεργασία μου με την Μάκη Χριστοδουλόπουλο», δήλωσε χαρακτηριστικά στο περιοδικό «Λοιπόν».

«Ανεπίτρεπτη, προσβλητική συμπεριφορά, που με ανάγκασε να αποχωρήσω. Μπήκα στην πρεμιέρα, στο δεύτερό μου πρόγραμμα και αντί για 40 λεπτά, τραγούδησα 10. Έκανε φινάλε η ορχήστρα, γιατί έπρεπε να βγει ο Μάκης. Δεν σέβεται κανέναν άνθρωπο και κοιτάει μόνο τον εαυτό του», πρόσθεσε η ίδια.

Ο μάνατζερ του Μάκη Χριστοδουλόπουλου δήλωσε πως όσα ισχυρίστηκε η τραγουδίστρια είναι ψευδή και ποτέ δεν μειώθηκε η ώρα της πάνω στην πίστα. Μάλιστα, ζήτησε να ανακαλέσει, αλλιώς η υπόθεση θα οδηγηθεί στα δικαστήρια.

Διαβάστε επίσης:

Λάουρα Νάργες: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν είναι φέτος στο The Voice (Video)

Σοφία Βόσσου για την περιπέτεια της υγείας της: «Είχα φτάσει 37 κιλά» (Video)

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Παρέλυσα από τη δεξιά μου πλευρά» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:59