search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:20
MENU CLOSE

Ξύλο στους πυροσβέστες: Η «αύρα» χτύπησε φωτορεπόρτερ και του έσπασε το πόδι

05.11.2021 18:48
ayra-new

Σοβαρά τραυματίστηκε από το όχημα εκτόξευσης νερού της ΕΛ.ΑΣ. φωτορεπόρτερ που κάλυπτε τη συγκέντρωση των πυροσβεστών έξω από το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, η οποία χτυπήθηκε άγρια από τα ΜΑΤ.

Όπως καταγγέλλει η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδος (ΕΦΕ), «κατά την διάρκεια των επεισοδίων που διαδραματίστηκαν στην συγκέντρωση των εποχιακών πυροσβεστών σήμερα στην Αθήνα, ο συνάδελφος Ορέστης Παναγιώτου, φωτορεπόρτερ του ΑΠΕ και μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής της ΕΦΕ, τραυματίστηκε από το ειδικό όχημα της Αστυνομίας με τον εκτοξευτήρα νερού, κατά την στιγμή της ρίψης του νερού σε ομάδα διαδηλωτών.

»Ο συνάδελφος την στιγμή εκείνη βρίσκονταν στο συγκεκριμένο σημείο που επελέγη από το χειριστή του οχήματος, με αποτέλεσμα να απολέσει την ισορροπία του και να τραυματιστεί στο πόδι, με τις πρώτες (πάντα ανεπίσημες) εκτιμήσεις να τον δείχνουν ιδιαίτερα σοβαρό. Η ΕΦΕ αφού του ευχηθεί περαστικά ελπίζοντας τα αποτελέσματα να δείξουν το ακριβώς αντίθετο από τις πρώτες εκτιμήσεις, δηλώνει την πλήρη συμπαράσταση στο μέλος της ΕΦΕ και της εξελεγκτικής επιτροπής».

Σημειώνεται ότι, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο φωτορεπόρτερ Μάριος Λώλος ενημερώνει ότι ο Ορέστης Παναγιώτου υπέστη κάταγμα σε δύο σημεία στο πόδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φωτορεπόρτερ θα χρειαστεί να μείνει περισσότερο από έναν μήνα εκτός εργασίας.

Διαβάστε επίσης:

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Ποζάρει γυμνή στο μπάνιο με τον φακό του συζύγου της και στέλνει μήνυμα

Κορωνοϊός: Άλμα με 6.909 νέα κρούσματα – Πάνω από τα μισά σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Θεσσαλία

Εμβολιασμός: Ανοίγει η πλατφόρμα της 3ης δόσης για τους άνω των 18

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:12