search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 12:44
MENU CLOSE

Τζορτζ Κλούνεϊ προς ΜΜΕ: Μην δημοσιεύετε φωτογραφίες των παιδιών μου

05.11.2021 21:39
Παρέμβαση Κλούνεϊ για Μάρμαρα Παρθενώνα: «Πρέπει να επιστραφούν στην Ελλάδα» - Media

Ανοιχτή επιστολή προς την «Daily Mail και άλλα έντυπα» μέσω της οποίας απευθύνει γενικότερη έκκληση στα Μέσα Mαζικής Ενημέρωσης να μην δημοσιεύουν φωτογραφίες των παιδιών του δημοσίευσε ο Τζορτζ Κλούνεϊ.

Ο Κλούνεϊ ζητά συγκράτηση στις φωτογραφίες και άλλες αναφορές στους απογόνους του.

«Έχοντας δει μόλις φωτογραφίες του 1 έτους μωρού της Billie Lourd στη δημοσίευσή σας και το γεγονός ότι στη συνέχεια κατεβάσατε αυτές τις φωτογραφίες, θα σας ζητούσαμε να αποφύγετε να τοποθετείτε τα πρόσωπα των παιδιών μας σε δημοσιεύσεις σας» αναφέρει σε επιστολή του.

«Είμαι δημόσιο πρόσωπο και δέχομαι τις πολλές φορές παρεμβατικές φωτογραφίες ως μέρος του τιμήματος που πρέπει να πληρώσω για να κάνω τη δουλειά μου.

Τα παιδιά μας δεν έχουν αναλάβει τέτοια δέσμευση. Η φύση της δουλειάς της συζύγου μου την κάνει να αντιμετωπίζει και να δικάζει τρομοκρατικές ομάδες και παίρνουμε όσες προφυλάξεις μπορούμε για να κρατήσουμε την οικογένειά μας ασφαλή.

Δεν μπορούμε να προστατεύσουμε τα παιδιά μας εάν κάποια δημοσίευση βάλει τα πρόσωπά τους στο εξώφυλλό της. Δεν έχουμε πουλήσει ποτέ καμία φωτογραφία των παιδιών μας, δεν είμαστε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν δημοσιεύουμε ποτέ φωτογραφίες γιατί κάτι τέτοιο θα έθετε τη ζωή τους σε κίνδυνο.

Όχι σε παρανοϊκό κίνδυνο, αλλά σε ό,τι αφορά ζητήματα πραγματικού κόσμου, με πραγματικές συνέπειες. Ελπίζουμε ότι θα συμφωνήσετε ότι η ανάγκη της πώλησης διαφημίσεων, δεν είναι μεγαλύτερη από την ανάγκη να αποτραπεί η στόχευση αθώων παιδιών. Σας ευχαριστώ, Τζορτζ Κλούνεϊ».

Δεν είναι η πρώτη φορά που διασημότητες ζητούν την προστασία της ιδιωτικής ζωής των παιδιών τους. Η πιο γνωστή κίνηση είναι του Μάικλ Τζάκσον, ο οποίος είχε καταφύγει σε περίτεχνα καλύμματα προσώπου για τα παιδιά του όταν ήταν μικρά.

Πολλές διασημότητες δεν μοιράζονται φωτογραφίες των παιδιών τους στα social media, ενώ άλλοι θολώνουν ή κρύβουν την εικόνα τους.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Χρυσοστόμου: Αποχώρησε από δύο παραστάσεις επειδή δεχόταν άσχημη συμπεριφορά – «Μένεις άνεργος» (Videos)

Harry Styles: Στο πλευρό της LGBTQ+ κοινότητας – Βοήθησε φαν να κάνει coming out στη μαμά της (video)

Μάνος Πίντζης για Πέτρο Φιλιππίδη: «Ήταν και είναι εξαίρετος ηθοποιός»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 12:37