search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:05
MENU CLOSE

Σασμός: Δείτε που γίνονται τα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς στην Αττική (Photo | Video)

06.11.2021 11:51
Sasmos_new

Με μια ιστορία βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη, ο σκηνοθέτης Κώστας Κωστόπουλος και μια δυνατή ομάδα ηθοποιών, μεταφέρουν στην ελληνική τηλεόραση μια μυθοπλασία γεμάτη ανατροπές που καθηλώνουν, γύρω από τον περίφημο κρητικό «Σασμό».

Και μπορεί κάποια από τα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς να έχουν γίνει πράγματι στην Κρήτη, όμως, μέρος των γυρισμάτων γίνονται και στην Αθήνα.

Όταν πέρσι το καλοκαίρι η ομάδα UpDrones πέταξε πάνω από την Ανάβυσσο με τίτλο «Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου. Ο Μπάλος της Αττικής Up’ο ψηλά» δεν είχε φανταστεί ότι είχε πέσει τόσο κοντά στον παραλληλισμό της ευρύτερης περιοχής της Λαυρεωτικής, με την Κρήτη.

Μέσα από το νέο βίντεο φαίνονται ορισμένα από τα σημεία που πραγματοποιούνται γυρίσματα του Σασμού.

Οι περιοχές που προβάλλονται στο βίντεο είναι τα Λεγρενά στο Σούνιο, το Πόρτο Ράφτη, η Κακιά Θάλασσα, μικροί κολπίσκοι στην ευρύτερη περιοχή της Λαυρεωτικής, κάποιες ξεχωριστές όμορφες γωνιές των Μεσογείων, καθώς και πλάνα από την ευρύτερη περιοχή της Φυλής και της Χασιάς.

Φυσικά ένα πολύ μεγάλο μέρος των γυρισμάτων της σειράς πραγματοποιούνται στην πανέμορφη Κρήτη όπου και στα ήθη και έθιμα της βασίζεται το σενάριο της σειράς.

Διαβάστε επίσης:

Travis Scott: Τουλάχιστον οκτώ νεκροί σε συναυλία στο μουσικό φεστιβάλ Astroworld στο Τέξας (Photo)

ΕΛΑΣ: Διοικητική διερεύνηση για τους τραυματισμούς Πυροσβεστών έξω από το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας

Σταμάτης Κραουνάκης: Αποκαλύπτει ποιος θέλει να βγει στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:05