search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:47
MENU CLOSE

Travis Scott: Τουλάχιστον οκτώ νεκροί σε συναυλία στο μουσικό φεστιβάλ Astroworld στο Τέξας (Photo)

06.11.2021 10:58
Astroworld_new

Σε τραγωδία κατέληξε το φεστιβάλ μουσικής Astroworld του Tράβις Σκοτ στο Χιούστον του Τέξας. Χιλιάδες ήταν αυτοί που συνέρρευσαν στο NRG Park, για να απολαύσουν από κοντά τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη.

Ωστόσο ακολούθησαν σκηνές χάους, όταν πλήθος κόσμου ποδοπατήθηκε με αποτέλεσμα τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος abc13  σύμφωνα με τον αρχηγό της πυροσβεστικής του Χιούστον το περιστατικό ξεκίνησε όταν το πλήθος των περίπου 50.000 ανθρώπων που βρισκόταν στον χώρο άρχισε να κινείται προς το μπροστινό μέρος της σκηνής.

«Το πλήθος άρχισε να συμπιέζεται προς το μπροστινό μέρος της σκηνής και αυτό προκάλεσε κάποιο πανικό και άρχισε να προκαλεί κάποιους τραυματισμούς. Είχαμε τουλάχιστον οκτώ επιβεβαιωμένους θανάτους απόψε και δεκάδες άτομα που τραυματίστηκαν», είπε ο επικεφαλής της πυροσβεστικής και πρόσθεσε ότι «μεταφέραμε 17 ασθενείς στο νοσοκομείο… 11 από αυτούς με καρδιακή ανακοπή».

Όπως αναφέρει το CNN, βίντεο που τραβήχτηκε νωρίτερα δείχνει εκατοντάδες ανθρώπους να τρέχουν βιαστικά μέσα από μια είσοδο VIP στον χώρο του φεστιβάλ ρίχνοντας ανιχνευτές μετάλλων και αγνοώντας το προσωπικό ασφαλείας προτού ασφαλιστούν οι πύλες από έφιππους αξιωματικούς.

Διαβάστε επίσης:

ΕΛΑΣ: Διοικητική διερεύνηση για τους τραυματισμούς Πυροσβεστών έξω από το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας

Σταμάτης Κραουνάκης: Αποκαλύπτει ποιος θέλει να βγει στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ

Travis Scott: Τουλάχιστον οκτώ νεκροί σε συναυλία στο μουσικό φεστιβάλ Astroworld στο Τέξας (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:39