search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 12:46
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Ξεκινούν τα γυρίσματα για τους «Αναλώσιμους 4» – Δείτε τα εντυπωσιακά σκηνικά (photos-video)

08.11.2021 17:53
thesaloniki654-new

Χολυγουντιανό σκηνικό θα στηθεί για μία ακόμη φορά στη Θεσσαλονίκη όπου θα πραγματοποιηθεί μεγάλο μέρος των γυρισμάτων για την ταινία «Αναλώσιμοι 4».

Τα γυρίσματα θα διαρκέσουν περίπου δύο εβδομάδες και για την ολοκλήρωση τους, θα χρησιμοποιηθεί ένα τεράστιο πλατό στα ανατολικά της Θεσσαλονίκης στον χώρο της Millennium Media στη Θέρμη, αλλά και ο βιομηχανικός χώρος που έχει μισθωθεί στα δυτικά.

Ήδη, τα συνεργεία δουλεύουν πυρετωδώς προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για την έναρξη των γυρισμάτων της Χολυγουντιανής ταινίας. Έφτασαν στον χώρο του πλατό έφτασαν 60 βαριά οχήματα (φορτηγά και νταλίκες) τα οποία μετέφεραν κάμερες, φώτα, σκηνικά και τον αναγκαίο εξοπλισμό που θα χρειαστεί για τα γυρίσματα που θα ξεκινήσουν σε λίγες ώρες ή αργά το βράδυ και στα οποία θα συμμετέχουν ηθοποιοί – κασκαντέρ.

Σημαντικό μέρος των σκηνικών έχει ήδη στηθεί στον εξωτερικό χώρο που βρίσκεται στο πίσω μέρος του οικοπέδου ενώ για τις ανάγκες των γυρισμάτων στήνεται ένα γιγαντιαίο πρόπλασμα πολεμικού πλοίου το οποίο θα φωτίζεται από εντυπωσιακά – και πολλά – φώτα και θα χρησιμοποιηθούν, μεταξύ άλλων, οχήματα που παραπέμπουν σε στρατιωτικά.

Ακόμα, σε κινηματογραφικά στούντιο έχουν μετατραπεί και οι πρώην αποθήκες στις οποίες θα γίνουν επίσης γυρίσματα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο πρωταγωνιστής ηθοποιός δράσης Τζέισον Στέιθαμ, ο ‘Αντι Γκαρσία, η Μέγκαν Φόξ, Κέρτις «50 Cent» Τζάκσον, όπως και ο ενδεχόμενος «αντίπαλος» των «Αναλώσιμων» στην ταινία, ο Ταϊλανδός σταρ του Χόλιγουντ Τόνι Τζα, σπεσιαλίστας στις πολεμικές τέχνες που προστέθηκε στο καστ, θα γυρίζουν σκηνές στη Θεσσαλονίκη. O ίδιος ο δημιουργός της σειράς των συγκεκριμένων ταινιών, Συλβέστερ Σταλόνε, έχει ολοκληρώσει ήδη τα γυρίσματα των σκηνών του στο Λονδίνο και μάλιστα ανακοίνωσε πως μετά τους «The Expendables 4» δεν θα συμμετέχει σε νέες ταινίες του franchise ως Μπάρνει Ρος με τον Τζέισον Στέιθαμ να αναλαμβάνει τον πρώτο ρόλο.

Διαβάστε επίσης:

Έμιλι Ρατακόφσκι: Το ποσό που της πρόσφεραν για να πάει στο Super Bowl με Μαλαισιανό επιχειρηματία

Κατερίνα Καινούργιου: Ζήτησε συγγνώμη από τη Μαρία Μπακοδήμου

Γιώργος Θεοφάνους: «Είδα τη μάνα του Παντελίδη πάνω από το μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 12:44