search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 00:46
MENU CLOSE

Φαίη Σκορδά: Ξέσπασε για τις δηλώσεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο «Πρωινό»

09.11.2021 18:42
Πρεμιέρα με... Γιώργο Λιάγκα έκανε η Φαίη Σκορδά - Η ανασκόπηση στα παλιά (Video) - Media

Εξοργισμένη ήταν με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά, η Φαίη Σκορδά.

Και αυτό γιατί στις δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή, έδειξε να μην έχει αντιληφθεί τον πόνο που έχει προκαλέσει με την αποτρόπαια πράξη του, αλλά και την στάση που ακολούθησε μέχρι την αποκάλυψη της αλήθειας.

Σχετικά με τη φωτογραφία μου στο βιβλίο, εφόσον ο εκδοτικός οίκος ολοκληρώσει την απόσυρση της φωτογραφίας μου θα είμαι ικανοποιημένος καθώς το μόνο που θέλω είναι να μην επηρεάζεται η οικογένειά μου.

Ως προς το ζήτημα που έχει ανακύψει σχετικά με τα τελευταία δημοσιεύματα δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ. Όσα γι’ αυτά που ακούστηκαν για παράλληλη σχέση, ποτέ δεν υπήρξε εξωσυζυγική σχέση. Δεν υπήρξε τίποτα που να επηρεάζει την οικογένειά μου».

Αμέσως μετά το video λοιπόν, η Φαίη Σκορδά πήρε τον λόγο, εμφανώς εκνευρισμένη, λέγοντας: «Ποια οικογένεια; Τι είναι; Θέατρο του παραλόγου; Ποια οικογένεια να μην επηρεάζεται; Για δυσφήμηση; Ότι τι; Ένας άνθρωπος που έχει ομολογήσει ότι σκότωσε τη γυναίκα του, αυτό που έχει να πει είναι ότι δεν θέλω κάποιος να πει κάτι κακό γιατί θα στεναχωρηθεί η μαμά μου και ο μπαμπάς μου.

Από το εξώφυλλο του βιβλίου; Από αυτό θα στεναχωρηθούν οι γονείς του; Καταλαβαίνουμε ότι και οι δικές τους ζωές καταστράφηκαν. Από αυτό θα στεναχωρηθούν οι γονείς; Είναι σαν να μην καταλαβαίνει τι έχει γίνει».

Διαβάστε επίσης

Κορωνοϊός: Σοκ με 8.613 νέα κρούσματα – Στους 486 οι διασωληνωμένοι, 46 θάνατοι

Kύρτσος κατά Μητσοτάκη: «Λάθη και παραλείψεις»

Οικονόμου: Ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστράτευσης των ιδιωτών γιατρών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 00:44