search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 03:19
MENU CLOSE

Σκορδά εναντίον Σρόιτερ: Τι πήγε ακριβώς να μας δείξει από τις φυλακές στην Τρίπολη; (Video)

22.10.2021 16:39
skorda-new

Πρεμιέρα έκανε η εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ «Αυτοψία» με θέμα ένα οδοιπορικό στις φυλακές της Τρίπολης, με το περιεχόμενό της να προκαλεί αρκετές αντιδράσεις στα σόσιαλ μίντια.

Η αντιδράσεις όμως δεν έμειναν μόνο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Φαίη Σκορδά από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 μιλώντας για την συγκεκριμένη εκπομπή, αφού προβλήθηκε το απόσπασμα στο οποίο κρατούμενος μιλά για τον εορτασμό που έγινε εντός φυλακής για τα 200 χρόνια από την απελευθέρωση της Τρίπολης, εξέφρασε την αντίθεσή της.

«Εμένα μου κάνει πολύ άτοπο. Ίσως να έχεις την περιέργεια ποια είναι η εικόνα εκεί, αλλά τώρα να ακούω από τον κύριο που έχει καταδικαστεί για σεξουαλικά εγκλήματα… δεν θέλω να ακούω ποια είναι η γνώμη του για τα 200 χρόνια των εορτασμών και την Τρίπολη. Πας εκεί για να ακούσεις για τα 200 χρόνια; Πας να πάρεις το αποκλειστικό παράπλευρα. Άρα ο στόχος ήταν να δείξει τι γίνεται εκεί, δεν μπόρεσε να βρει τον στόχο και πάει παράπλευρα. Το κάναμε στα μεσημεριανά πάρα πολλές φορές», σχολίασε η Φαίη Σκορδά.

«Γιατί να ακούσω τώρα για την Τρίπολη και τον εορτασμό από έναν άνθρωπο… Ας τον ρωτήσουμε τότε και την άποψή του για την κομποστοποίηση», πρόσθεσε η Φαίη Σκορδά.

Σημειώνεται πως στη συγκεκριμένη φυλακή κρατούνται οι Δημήτρης Λιγνάδης και Πέτρος Φιλιππίδης.

Διαβάστε επίσης:

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Είμαι καλύτερα, νιώθω δυνατός» – Η τηλεφωνική παρέμβαση σε εκπομπή μέσα από το νοσοκομείο (Video)

Alpha: Η «Αυτοψία» επέστρεψε για 10η χρονιά – Oδοιπορικό στις φυλακές Τρίπολης (Video)

Mega: Πρεμιέρα για την Αγγελική Νικολούλη – Αποκαλύψεις για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42