search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 23:20
MENU CLOSE

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Είμαι καλύτερα, νιώθω δυνατός» – Η τηλεφωνική παρέμβαση σε εκπομπή μέσα από το νοσοκομείο (Video)

22.10.2021 11:15
mikroytsikos-andreas-new

Τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος μέσα από το νοσοκομείο.

Ο παρουσιαστής που χρειάστηκε να διασωληνωθεί, βγήκε από την εντατική και πλέον βρίσκεται σε δωμάτιο του Ευαγγελισμού όπου νοσηλεύεται, αντιμετωπίζοντας μια λοίμωξη του αναπνευστικού.

Ενώ, λοιπόν, η εκπομπή ήταν στον αέρα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να διακόψει τηλεφωνικά σε ζωντανή σύνδεση.

«Τα ‘χω σπάσει όλα τα κοντέρ στο τι έχω πάθει! Παιδιά, καλημέρα. Είστε ωραίοι, είστε πάρα πολύ ωραίοι, δηλαδή σας βλέπω τώρα και οξυγονώνονται τα πνευμόνια μου. Η εμφάνιση σου, Κατερίνα, μπορεί να με στείλει στην εντατική» είπε με χιούμορ και πρόσθεσε:

«Θα ‘πρεπε να είσαι πιο προσεκτικά ντυμένη. Ένας άνθρωπος τον οποίο τον διασωλήνωσαν για μια ημέρα, έκατσε στην εντατική δυο μέρες και βγαίνει δεν μπορεί να βλέπει την Κατερίνα Καινούργιου μπροστά του.

Είμαι καλύτερα. Βεβαίως και άλλες φορές ήμουν καλύτερα αλλά υποτροπίαζε το πράγμα. Εννοείται όμως πως κάθε φορά κάτι βρίσκουμε και πάμε να το τελειώνουμε.

Μπορεί να είμαι τώρα λίγο περίεργα έχοντας μπροστά μου μάσκα, αλλά εγώ νιώθω δυνατός. Νομίζω δηλαδή ότι θα τα καταφέρω με τη βοήθεια των γιατρών και τη βοήθεια του νοσοκομείου»

Διαβάστε επίσης:

Δώρα Χρυσικού: «Έκλαψα, πόνεσα και ξέσπασα αλλά μετά τις χημειοθεραπείες»

Βίσση – Πάνια: Τα δάκρυα για τον Νίκο Καρβέλα και η επική ατάκα της Αννίτας για τον γάμο της (Videos)

#Metoo: Αντίδραση Μπουρδούμη στις δηλώσεις Πετρούνια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 23:17