search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:56
MENU CLOSE

Βίσση – Πάνια: Τα δάκρυα για τον Νίκο Καρβέλα και η επική ατάκα της Αννίτας για τον γάμο της (Videos)

22.10.2021 09:24
annita-vissi-new

Ποδαρικό με… Άννα Βίσση έκανε η Αννίτα Πάνια στη νέα της εκπομπή «Ανοιχτά» στο Open.

Η συζήτηση πήγε γρήγορα στον Νίκο Καρβέλα που αποτέλεσε πρώην σύζυγο και για τις δυο, ενώ δεν έλειψαν και οι συγκινήσεις…

«Την πρώτη δεκαετία που τον γνώρισα δεν τον ήθελα καθόλου, ήταν επιθετικός, μου την έλεγε διαρκώς και ήταν πολύ…. μάγκας. Εγώ άρχισα αμέσως να ενδιαφέρομαι για εκείνον. Στην αρχή ήταν έντονος, αλλά μετά μαζεύτηκε. Μου έλεγε τις… βρωμιές του, μου τα έλεγε όλα.

Όταν παντρευτήκαμε το 1983 ήμουν έγκυος, ενώ παράλληλα ξεδίπλωνα μια καριέρα. Από το 84′ και μετά ξεκίνησαν οι πρώτες μου επιτυχίες από τον Νίκο. Ήμασταν μαζί σε όλα, στη ζωή στο τραγούδι στην επιτυχία. Ο Νίκος ήταν ο πιο διαφορετικός γκόμενος που είχα στη ζωή μου» είπε μεταξύ άλλων η Άννα Βίσση, ενώ διαβάζοντας ένα γράμμα από τον Νίκο Καρβέλα δε μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Γουρουνίτσα μου, κάνω μεγάλα γράμματα για να μπορέσεις να τα διαβάσεις χωρίς γυαλιά. Εχτές το βράδυ έκανες τα μάτια μου να δακρύσουν, τα αυτιά μου να δονηθούν εξαίσια. Σήμερα το πρωί τη γλώσσα μου να ριγήσει και την μύτη μου να αγαλλιάσει. Πάντα η αφή συνεχίζει να μας χωρίζει γ@μ@το σ’ αγαπάω», ανέφερε το γράμμα.

Η σχέση μας δεν έχει τελειώσει ολόκληρη, έχει τελειώσει η… αφή. Όλο το υπόλοιπο που περάσαμε μαζί, μου έμαθε πολλά. Κάποιος έρχεται στη ζωή να σου τα μάθει όλα αυτά», είπε ολοκληρώνοντας η Άννα Βίσση.

Από την άλλη η Αννίτα Πάνια θυμήθηκε τον δικό της γάμο με τον Νίκο Καρβέλα, αναφέροντας τα εξής:

«Στον γάμο με τον Καρβέλα ένιωθα ότι πιο πολύ παντρευόσουν εσύ, παρά εγώ. Το ζούσες πολύ περισσότερο, τραγούδαγες, χαιρόσουν, εγώ δεν χαιρόμουν καθόλου με όλο αυτό που συνέβαινε δίπλα μου, αισθανόμουν τόσο κομπλεξικά και χάλια με όλο αυτό το πράγμα. Ήξερα ότι γίνεται όλο αυτό για να περάσουν οι άλλοι καλά, εκτός από εμένα» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

#Metoo: Αντίδραση Μπουρδούμη στις δηλώσεις Πετρούνια

Mάιλι Σάιρους: Πετάει το σουτιέν της και τραγουδάει Metallica (Photos/Video)

Θάλεια Ματίκα: Αποκάλυψε αν διατηρεί σχέσεις με τον κουμπάρο της Πέτρο Φιλιππίδη- Τι είπε για το ελληνικό #Metoo

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:56