search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:53
MENU CLOSE

Άννα Βίσση: Ξεσήκωσε τα πλήθη στο Μόντε Κάρλο – Το ρούχο με τους 230.000 κρυστάλλους (Videos)

27.09.2021 12:35
anna_vissi-new

Στη θρυλική σκηνή του Salle des Etoiles Sporting στο Μόντε Κάρλο ανέβηκε η Άννα Βίσση, μαγεύοντας το κοινό με τη φωνή της.

Η τραγουδίστρια μαγνήτισε τα βλέμματα τόσο με τις μοναδικές της ερμηνείες της όσο και με το σύνολο που επέλεξε να φορέσει.

Πρόκειται για μία custom made δημιουργία του διεθνούς φήμης Έλληνα σχεδιαστή μόδας, Βρεττού Βρεττάκου, η οποία σχεδιάστηκε ειδικά για τη συναυλία.

Πιο συγκεκριμένα, η Άννα Βίσση ανέβηκε στη σκηνή φορώντας ένα ολοκέντητο σακάκι με αλυσίδες που τελειώνουν σε κρόσσια και μία κρυστάλλινη τιρκουάζ φόρμα διακοσμημένη με 230.000 κρυστάλλους.

Παρά το γεγονός ότι και άλλες φορές έχει ξεχωρίσει για το στυλ και τις ενδυματολογικές της επιλογές, αυτή συγκαταλέγεται, αναμφισβήτητα, σε μια από τις πιο εντυπωσιακές της καριέρας της.

Σε μια από τις πιο όμορφες στιγμές της βραδιάς ήταν όταν η ορχήστρα έπαιξε τον Ζορμπά με τα χειροτήματα να μη σταματούν.

Παρακολουθήστε το 5:37′ του παρακάτω βίντεο

Αξιοσημείωτη ήταν η στιγμή που ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό, ανέβηκε στη σκηνή την ώρα που η Άννα Βίσση τραγουδούσε τη διαχρονική της επιτυχία «Δώδεκα».

Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι μέρος των εσόδων της συναυλίας της Άννας Βίσση θα δοθεί στο Ίδρυμα Prince Albert II of Monaco Foundation, στηρίζοντας την πρωτοβουλία του Monk Seal Alliance (MSA) που είναι αφιερωμένη στη διατήρηση και προστασία της Μεσογειακής φώκιας.

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Μενεγάκη: «Είχα μεγάλη αγωνία αν θα μπορώ να μείνω έγκυος στα 44» (Videos)

Δέσποινα Βανδή: Πιο σέξι από ποτέ – Οι πόζες που έβαλαν… φωτιά στο Instagram! (Photos)

Στάνκογλου για ελληνικό #Metoo: Με σόκαραν οι μαρτυρίες ανθρώπων του θεάτρου (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:52