search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 15:52
MENU CLOSE

Η Αννίτα Πάνια στα «Ανοιχτά»

18.10.2021 13:54
annita_pania_main

Νύχτα Πέμπτης προς Παρασκευή κάνει πρεμιέρα στο Open η Αννίτα Πάνια με τη νέα πρόταση της.

Το τοκ σόου θα βγει στον αέρα στις 00.15, Πέμπης 21 Οκτωβρίου, και θα είναι, λέει, εκπομπή για ανοιχτά μυαλά. Εξ ου και ο τίτλος: «Ανοιχτά». Που όμως επιδέχεται και άλλων ερμηνειών. Στα «Ανοιχτά» της θάλασσας για παράδειγμα. Ή το «Ανοιχτά» για  κάτι που είναι σε λειτουργία ή που μπορεί να διανυκτερεύει.

Παρουσιάστρια και κανάλι υποστηρίζουν πως το τοκ σόου θα είναι απολαυστικό και ότι «δεν θα ακολουθεί καμία συνταγή και κανένα στερεότυπο».

Σε σκηνικό που παραπέμπει σε ταράτσα– για υπάρχει και συνάφεια με τον τίτλο-   οι νύχτες θα είναι- λέει- όμορφες, οι καλεσμένοι θα βολεύονται για να αισθάνονται σαν στην ταράτσα τους και με την Πάνια σαν καλοί φίλοι θα κάνουν (όμορφες)  ουσιαστικές συζητήσεις,  θα εκμυστηρεύονται προσωπικές ιστορίες και θα μοιράζονται μοναδικές στιγμές από τη ζωή και την καριέρα τους.

Η Αννίτα έχει «το μαγικό κλειδί» για να ξεκλειδώνει τον κάθε καλεσμένο της και να ξεκινάει μια face-to-face συζήτηση όπου τίποτα δεν θα μένει στις σκιές», όπως επισημαίνει το Open.

 «Με όπλο το χιούμορ, χωρίς παρωπίδες και με πολλές εκπλήξεις για τους ξεχωριστούς, επώνυμους καλεσμένους, το «Ανοιχτά»  υπόσχεται νύχτες γεμάτες με συναρπαστικές ιστορίες ανθρώπων που βλέπουμε τόσο συχνά αλλά ξέρουμε τόσο λίγο», επισημαίνουν παρουσιάστρια και σταθμός.

Διαβάστε επίσης:

Ο Σταύρος Θεοδωράκης κάνει comeback χωρίς… backpack – Πρεμιέρα τέλος Οκτωβρίου για τους «Πρωταγωνιστές»

Τηλεθέαση: Χαμηλές πτήσεις για τον Γιώργο Αυτιά – Προβληματισμός στον ΣΚΑΪ

ΣΚΑΪ: Νωρίτερα ο τελικός τους «The Voice»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 15:52